Trucul prin care poți dezgheța carnea rapid. Toate gospodinele au nevoie de această informație!

Trucul prin care poți dezgheța carnea rapid. Toate gospodinele au nevoie de această informație!
Trucul prin care poți dezgheța carnea rapid. Toate gospodinele au nevoie de această informație!

Trucul perfect pentru bucătăresele care uită de fiecare dată să scoată carnea de la dezghețat.

Există momente în care gătitul durează chiar ore, asta pentru faptul că de foarte multe ori uităm să scoatem carnea de la dezghețat, iar acest lucru se poate transforma în minute bune de așteptare.

Trucul perfect pentru a dezgheța carnea în cinci minute

Citește și: Amestecul minune pentru podele strălucitoare și curate! Trucul de curățenie de care orice gospodină are nevoie

Truc dezghețat carnea congelator
Truc dezghețat carnea congelator[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cât de eficient poate fi usturoiul pentru curățarea toaletei. Trucul eficient pentru toate femeile!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Multe doamne, domnișoare și chiar și domni preferă să petreacă ore bune în bucătărie atunci când vine vorba de gătit, pentru a încerca noi preparate.

Totodată, pasul cel mai important de care uită toată lumea este cel în care trebuie scoasă carnea de la dezghețat, iar acest lucru poate lua cel puțin o oră bună din timpul vostru. Există o serie de modalități practice pentru a face acest lucru mai rapid, dar tot îți va lua o perioadă considerabilă de timp, așa că iată trupul de care ai nevoie pentru a dezgheța totul în cinci minute.

De ce ai nevoie?

  • O pungă etanșă
  • Două ghivece sau oale

Luați carnea de care aveți nevoie și puneți-o într-o pungă etanșă. Luați două ghivece sau oale, iar tot ce trebuie să faceți este să așezați carne într-unul din ele cu capul în jos în chiuvetă, apoi așezați cealaltă oală care este plină cu apă fierbinte.

Avem prima oală care  este pusă cu susul în jos, cu o pungă de carne sub ea. Ceea ce va face ca pungă de carne să se dezghețe cinci în cinci minute este tocmai presiunea  pe care al doilea vas o va pune asupra pachetul dumneavoastră înghețat.

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

Nu trebuie să mai petreci ore așteptând carnea să se dezghețe

Truc dezghețat carnea congelator
Truc dezghețat carnea congelator[Sursa foto: freepik]

Acesta este unul din trucurile rapide de care aveți nevoie pentru a dezgheța carnea în cinci minute. Tot ce aveți nevoie sunt două oale și o pungă care se închide ermetic. În momentul în care plasați castronul de plastic cu apă fierbinte deasupra, presiunea va face ca ceea ce aveți dumneavoastră de dezghețat să poată fi gata pentru preparare fără să așteptați ore la rând.

Acum gătitul în bucătărie poate fi mai rapid și mai plăcut și nu trebuie să vă mai chinuiți ore la rând ca mâncarea preferată să fie gata. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Cât de eficient poate fi usturoiul pentru curățarea toaletei. Trucul eficient pentru toate femeile!

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Faith nu îl vrea pe Giray în viața frumoasei Doga

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies