Truc util pentru gospodine: cum inmuiem orezul, pentru ca pilaful sa ne iasa perfect


Truc util pentru gospodine: cum inmuiem orezul, pentru ca pilaful sa ne iasa perfect

Cand vrei sa-ti prepari o portie de pilaf, cum procedezi? Il clatesti sau il pui la inmuiat putin?

In randurile de mai jos vei gasi exact pasii pe care trebuie sa-i urmezi ca sa-ti iasa pilaful cat mai bun.

1. Pune orezul la inmuiat. Temperatura optima a apei trebuie sa fie de 60 de grade. De ce nu mai mare? Pentru ca, in caz contrar, orezul se va transforma intr-un terci lipicios. De de ce in apa calda? Pentru ca astfel se elimina amidonul, iar orezul nu mai e lipicios si nici rasfiert.

2. Daca pui orezul la inmuiat in apa rece, lasa-l mai mult timp.

3. Inmoaie orezul de doua ori in apa fierbinte si va avea gust si mai bun. Dupa ce s-a racit prima apa, scurge-o si toarna peste el al doilea ibric de apa fierbinte.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Cum scapi de acnee cu miere de albine - Incearca acest truc

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Ai energii negative in locuinta? Cum sa scapi de ele cu un truc simplu

Lidia Fecioru, cel mai usor truc pentru detoxifierea organismului: "Se toaca o ceapa marunt"

Fructul care scade colesterolul rau: truc sa il mananci cu placere

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine a fost Jacqueline Kennedy Onassis: cea mai iubită Primă Doamnă a Americii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri