Tristan Tate a fost pedepsit pentru ca a parcat intr-un loc interzis! I-au zgariat bolidul de lux si au scris un mesaj obscen pe caroserie!


In Anglia, Tristan Tate a fost pedepsit pentru ca a parcat intr-un loc interzis. Cineva i-a zgariat masina, scriind un mesaj obscen.

Acum cateva luni, Tristan Tate a fost pedepsit pentru ca a parcat intr-un loc interzis. Actualul iubit al Biancai Dragusanu a fost plecat in Anglia, cu niste afaceri, conducand un superb Aston Martin S Vantage, o masina de peste 100.000 de euro, una din nenumaratele bijuterii din garajul acestuia.

Tristan Tate a fost pedepsit pentru ca a parcat intr-un loc interzis. I s-a scris un cuvant in engleza

Tristan s-a dus la o intalnire si si-a parcat masina intr-un loc nepermis, pe trotuar. Cand a revenit, Tristan a observat ca a fost „amendat” pentru acest lucru, nu de catre politie, ci de un individ care i-a zgariat caroseria, scriind cuvantul obscent „Cunt”.

Tristan Tate a fost pedepsit pentru ca a parcat intr-un loc interzis. A lasat masina pe o linie dubla galbena

Nu cu mult timp in urma, Tristan Tate a fost pedepsit pentru ca a parcat intr-un loc interzis. „Cineva nu a apreciat faptul ca am parcat pe linia dubla galbena”, a comentat Tristan, care si-a fotografiat masina zgariata, inainte de a o duce la un atelier, pentru repararea caroseriei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Bianca de la Puterea dragostei, în lacrimi de ziua ei! Ce a pățit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri