Trei torturi de ciocolata si accesorii…"Barbie"! Raluca Zenga, o sarbatorita rasfatata!


Raluca Zenga a inceput luna noiembrie in forta. A dat costumul de Zombie Bride, pe care l-a imbracat de Halloween.

 

Raluca Zenga a inceput  luna noiembrie in forta. A dat costumul de Zombie Bride, pe care l-a imbracat de Halloween, pe o tinuta extrem de sexy care o caracterizeaza,  o rochie eleganta din dantela roz. A avut si un motiv intemeiat! Pe 1 noiembrie, sotia lui Walter Zenga si-a sarbatorit ziua de nastere, in compania prietenilor si a familiei. De fapt, Raluca a avut o saptamana plina de distractii, pe care a numit-o, cum altfel, decat "Saptamana de Nastere"! A fost cu adevarat rasfatata, a primit cadouri frumoase si a mancat nici mai mult nici mai putin decat trei torturi de ciocolata!
“M-am serbat in mai multe locatii - am facut "Saptamana de Nastere", mi se parea nedrept sa fie doar o zi de petrecere! Asa ca m-am serbat in noaptea de Halloween (cand m-am nascut efectiv)..., cu prietenii si familia pe 1 noiembrie la Buddha Bar / Siddharta Lounge; am taiat tortul acasa cu copiii si am facut si un party cu prietenele...Ladies' Night cu karaoke si muzica live!”, povesteste Raluca.
“Cadouri am primit - de la mici bijuterii la o geanta de plaja Fendi, parfumuri cu Oud oriental, o poseta "clutch" Lulu Guinness si accesorii din colectia "Barbie" de la Moschino, despre care amicele mele au gasit ca se potriveste perfect cu subiectul! Si am mancat vreo trei torturi...ciocolata si iar ciocolata!!!!”, a mai spus frumoasa sotie a lui Walter Zenga!

Raluca Zenga a inceput  luna noiembrie in forta. A dat costumul de Zombie Bride, pe care l-a imbracat de Halloween, pe o tinuta extrem de sexy care o caracterizeaza,  o rochie eleganta din dantela roz. A avut si un motiv intemeiat! Pe 1 noiembrie, sotia lui Walter Zenga si-a sarbatorit ziua de nastere, in compania prietenilor si a familiei. De fapt, Raluca a avut o saptamana plina de distractii, pe care a numit-o, cum altfel, decat "Saptamana de Nastere"! A fost cu adevarat rasfatata, a primit cadouri frumoase si a mancat nici mai mult nici mai putin decat trei torturi de ciocolata!M-am serbat in mai multe locatii - am facut "Saptamana de Nastere", mi se parea nedrept sa fie doar o zi de petrecere! Asa ca m-am serbat in noaptea de Halloween (cand m-am nascut efectiv)..., cu prietenii si familia pe 1 noiembrie la Buddha Bar / Siddharta Lounge; am taiat tortul acasa cu copiii si am facut si un party cu prietenele...Ladies' Night cu karaoke si muzica live!”, povesteste Raluca.Cadouri am primit - de la mici bijuterii la o geanta de plaja Fendi, parfumuri cu Oud oriental, o poseta "clutch" Lulu Guinness si accesorii din colectia "Barbie" de la Moschino, despre care amicele mele au gasit ca se potriveste perfect cu subiectul! Si am mancat vreo trei torturi...ciocolata si iar ciocolata!!!!”, a mai spus frumoasa sotie a lui Walter Zenga!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ela Crăciun, la urgență cu fiica ei pe timp de pandemie! "Dureri foarte mari"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri