Trei torturi de ciocolata si accesorii…"Barbie"! Raluca Zenga, o sarbatorita rasfatata!


Raluca Zenga a inceput luna noiembrie in forta. A dat costumul de Zombie Bride, pe care l-a imbracat de Halloween.

 

Raluca Zenga a inceput  luna noiembrie in forta. A dat costumul de Zombie Bride, pe care l-a imbracat de Halloween, pe o tinuta extrem de sexy care o caracterizeaza,  o rochie eleganta din dantela roz. A avut si un motiv intemeiat! Pe 1 noiembrie, sotia lui Walter Zenga si-a sarbatorit ziua de nastere, in compania prietenilor si a familiei. De fapt, Raluca a avut o saptamana plina de distractii, pe care a numit-o, cum altfel, decat "Saptamana de Nastere"! A fost cu adevarat rasfatata, a primit cadouri frumoase si a mancat nici mai mult nici mai putin decat trei torturi de ciocolata!
“M-am
serbat in mai multe locatii- am facut "Saptamana de Nastere", mi se parea nedrept sa fie doar o zi de petrecere! Asa ca m-am serbat in noaptea de Halloween (cand m-am nascut efectiv)..., cu prietenii si familia pe 1 noiembrie la Buddha Bar/ Siddharta Lounge; am taiat tortul acasa cu copiii si am facut si un party cu prietenele...Ladies' Night cu karaoke si muzica live!”, povesteste Raluca.
“Cadouri am primit- de la mici bijuterii la o geanta de plaja Fendi, parfumuri cu Oud oriental, o poseta "clutch" Lulu Guinness si accesorii din colectia "Barbie" de la Moschino,
despre care amicele mele au gasit ca se potriveste perfect cu subiectul! Si am mancat vreo trei torturi...ciocolata si iar ciocolata!!!!”, a mai spus frumoasa sotie a lui Walter Zenga!

Raluca Zenga a inceput  luna noiembrie in forta. A dat costumul de Zombie Bride, pe care l-a imbracat de Halloween, pe o tinuta extrem de sexy care o caracterizeaza,  o rochie eleganta din dantela roz. A avut si un motiv intemeiat! Pe 1 noiembrie, sotia lui Walter Zenga si-a sarbatorit ziua de nastere, in compania prietenilor si a familiei.

De fapt, Raluca a avut o saptamana plina de distractii, pe care a numit-o, cum altfel, decat "Saptamana de Nastere"! A fost cu adevarat rasfatata, a primit cadouri frumoase si a mancat nici mai mult nici mai putin decat trei torturi de ciocolata!M-am serbat in mai multe locatii- am facut "Saptamana de Nastere", mi se parea nedrept sa fie doar o zi de petrecere! Asa ca m-am serbat in noaptea de Halloween (cand m-am nascut efectiv)...,
cu prietenii si familia pe 1 noiembrie la Buddha Bar/ Siddharta Lounge; am taiat tortul acasa cu copiii si am facut si un party cu prietenele...Ladies' Night cu karaoke si muzica live!
”, povesteste Raluca.Cadouri am primit- de la mici bijuterii la o geanta de plaja Fendi, parfumuri cu Oud oriental, o poseta "clutch" Lulu Guinness si accesorii din colectia "Barbie" de la Moschino, despre care amicele mele au gasit ca se potriveste perfect cu subiectul! Si am mancat vreo trei torturi...ciocolata si iar ciocolata!!!! ”, a mai spus frumoasa sotie a lui Walter Zenga!

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este MĂDĂLINA PAMFILE. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografie concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este MIHAI BOBONETE. Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri