Trei mese simple si gustoase! Iata ce recomandari are Cori Gramescu pentru tine!

Trei mese simple si gustoase! Iata ce recomandari are Cori Gramescu pentru tine!
Trei mese simple si gustoase! Iata ce recomandari are Cori Gramescu pentru tine!

Este o alimentatie de zi cu zi, sanatoasa, gustoasa si hranitoare si este pentru oricine.

 

Mic dejun
Lipie cu omleta: 2 oua scrambled in tigaie cu 2 felii de telemea de capra, se pun intr-o lipie libaneza mica unsa cu putin pesto rosu, ½ ardei taiat felii subtiri sau 3-4 linguri de taboulleh sau de salata verde taiata marunt. Totul se ruleaza ca o shaorma.
Prânz
Salata satioasa cu sardine si macrou: salata iceberg, rosii cherry, masline verzi, capere, ½ conserva de salata de sfecla rosie, o conserva de sardine in ulei, scurse, o conserva de macrou in apa, o conserva mica de porumb dulce.
Cina
Gratin de conopida la cuptor: fierbi putin conopida in apa cu sare, apoi o scoti pe servetel de hârtie la scurs si bati la furculita doua oua de gaina, o felie de telemea maruntita si o legatura de marar tocata marunt.
Se desfac buchetelele de conopida, se toarna peste ele compozitia de ou si se da la cuptor pâna se incheaga oul. Se manânca cu salata de ardei copt si salata verde asortata.
Sursa: Cori.ro

Mic dejun

Lipie cu omleta: 2 oua scrambled in tigaie cu 2 felii de telemea de capra, se pun intr-o lipie libaneza mica unsa cu putin pesto rosu, ½ ardei taiat felii subtiri sau 3-4 linguri de taboulleh sau de salata verde taiata marunt.

Totul se ruleaza ca o shaorma.

Prânz

Salata satioasa cu sardine si macrou: salata iceberg, rosii cherry, masline verzi, capere, ½ conserva de salata de sfecla rosie, o conserva de sardine in ulei, scurse, o conserva de macrou in apa, o conserva mica de porumb dulce.

Cina

Gratin de conopida la cuptor: fierbi putin conopida in apa cu sare, apoi o scoti pe servetel de hârtie la scurs si bati la furculita doua oua de gaina, o felie de telemea maruntita si o legatura de marar tocata marunt.
Se desfac buchetelele de conopida, se toarna peste ele compozitia de ou si se da la cuptor pâna se incheaga oul. Se manânca cu salata de ardei copt si salata verde asortata.

Sursa: Cori.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Ce planuri pentru Crăciun și Revelion, are Nidia Moculescu, la o lună de când tatăl său s-a stins din viață? Marele compozitor, Horia Moculescu, i-a și apărut în vis fiicei sale!

Faci sport și nu slăbești? Iată ce se întâmplă!

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Veronica a ales să spună adevărul, fără ocolișuri, chiar de față cu prezentatoarea TV: "Zi ca să te cred". CE A PUTUT să recunoască concurenta din Casa Iubirii: "Nu o să permit nimănui. Eu am deja...". Toți din platou au rămas muți de uimire

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Andreea Mantea, anunț surprinzător în legătură cu Marea Finală. Ce se întâmplă cu premiul: ,,Pentru prima dată în istoria “Casa iubirii”

VIDEO Dezastru pe autostradă! 13 persoane au murit și peste 150 au fost rănite


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies