Trei mese simple si gustoase! Iata ce recomandari are Cori Gramescu pentru tine!

Trei mese simple si gustoase! Iata ce recomandari are Cori Gramescu pentru tine!
Trei mese simple si gustoase! Iata ce recomandari are Cori Gramescu pentru tine!

Este o alimentatie de zi cu zi, sanatoasa, gustoasa si hranitoare si este pentru oricine.

 

Mic dejun
Lipie cu omleta: 2 oua scrambled in tigaie cu 2 felii de telemea de capra, se pun intr-o lipie libaneza mica unsa cu putin pesto rosu, ½ ardei taiat felii subtiri sau 3-4 linguri de taboulleh sau de salata verde taiata marunt. Totul se ruleaza ca o shaorma.
Prânz
Salata satioasa cu sardine si macrou: salata iceberg, rosii cherry, masline verzi, capere, ½ conserva de salata de sfecla rosie, o conserva de sardine in ulei, scurse,
o conserva de macrou in apa, o conserva mica de porumb dulce.
Cina
Gratin de conopida la cuptor: fierbi putin conopida in apa cu sare, apoi o scoti pe servetel de hârtie la scurs si bati la furculita doua oua de gaina, o felie de telemea maruntita si o legatura de marar tocata marunt. Se desfac buchetelele de conopida, se toarna peste ele compozitia de ou si se da la cuptor pâna se incheaga oul.
Se manânca cu salata de ardei copt si salata verde asortata.
Sursa: Cori.ro

Mic dejun

Lipie cu omleta: 2 oua scrambled in tigaie cu 2 felii de telemea de capra, se pun intr-o lipie libaneza mica unsa cu putin pesto rosu, ½ ardei taiat felii subtiri sau 3-4 linguri de taboulleh sau de salata verde taiata marunt.

Totul se ruleaza ca o shaorma.

Prânz

Salata satioasa cu sardine si macrou: salata iceberg, rosii cherry, masline verzi, capere, ½ conserva de salata de sfecla rosie, o conserva de sardine in ulei, scurse, o conserva de macrou in apa, o conserva mica de porumb dulce.

Cina

Gratin de conopida la cuptor: fierbi putin conopida in apa cu sare, apoi o scoti pe servetel de hârtie la scurs si bati la furculita doua oua de gaina, o felie de telemea maruntita si o legatura de marar tocata marunt.
Se desfac buchetelele de conopida, se toarna peste ele compozitia de ou si se da la cuptor pâna se incheaga oul. Se manânca cu salata de ardei copt si salata verde asortata.

Sursa: Cori.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Ce spun martorii care l-au văzut pe Felix Baumgartner înainte de impactul cu apa și ce a făcut cascadorul înainte să se prăbușească: „A căzut ca o piatră.”

I-a spus aceste cuvinte surorii ei mai mari, iar după câteva ore, s-a sinucis, din cauza examenului de evaluare

„Noi am fost DRAGOSTE”. Prima reacție a Mihaelei Rădulescu după moartea lui Felix Baumgartner

DETALIUL scos la iveală dă peste cap tot ceea ce s-a scris în ultimele ore. De ce a pierdut Felix Baumgartner controlul parapantei: "Instalase o cameră video. A încercat să deschidă parașuta de urgență, dar nu s-a activat la timp".

Marymar, partenera de viață a lui Tzancă Uraganu, a pregătit ciorba preferată a artistului. Ce ingrediente folosește: „Ce gust mai are ciorba de afumătură dacă aruncați apa în care a fiert coasta?”

Veronica și Dorobanțu vor izbucni în lacrimi! Concurenta va ajunge în pericol de eliminare! Aflați ce se va întâmpla în Gala de duminică, 20 iulie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

VIDEO Imagini cutremurătoare de la locul în care s-a prăbușit Felix Baumgartner. Parapanta a căzut lângă o piscină plină de copii, iar o femeie a fost rănită


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies