,,Trei luni de calvar.” Ramona Manole, declarații dureroase. Artista a pierdut sarcina


Ramona Manole trece prin momente crunte. Cu toate că era în culmea fericirii, în momentul în care a aflat că va aduce pe lume un copil și că va deveni mamă din nou, aceasta a pierdut sarcina.


In articol:

Artista a avut o copilărie dificilă, plină de lipsuri financiare și o adolescență grea, în care s-a chinuit să își strângă proprii bani. Ea a ajuns unde și-a dorit, dar se pare că viața a mai pus-o la încercare încă o dată.

Citește și: „Am avut febră mare, nu aveam aer!” Ce i-au transmis medicii, fiicei lui Ioniță de la Clejani, cu privire la sarcină

Ramona Manole a pierdut sarcina

Ramona Manole are trei fiice care îi seamănă foarte mult și cu care se mândrește. Cu câteva luni în urmă, artista a aflat că este însărcinată, însă, din nefericire, a pierdut sarcina.

Cu toate acestea, vedeta are încredere că Dumnezeu are un plan pentru ea.

Artista a mărturisit că cele trei luni au fost cu adevărat un calvar pentru ea și că nici în momentul actual nu și-a revenit complet, dar își dorește să fie optimistă și să își trăiască viața cu tot cu greutățile ei.

Nu este prima dată când viața îi dă lovituri Ramonei Manole, așa că a învățat să ia lucrurile exact așa cum vin.

După ce a avut parte de un control de specialitate, artista a descoperit că stresul, oboseala, frigul, dar și drumurile lungi au fost motivul pentru care a pierdut sarcina.

Citește și: “Să-ți ții gura!” Viorica de la Clejani, a oferit o primă reacție după ce Fulgy a primit condamnare definitivă la închisoare

Ramona Manole, declarații dureroase

Ramona Manole, declarații dureroase

[Sursa foto: Facebook]

Ramona Manole, primele declarații, după ce a pierdut sarcina

Pe de altă parte, Ramona Manole încearcă să își revină și să își păstreze calmul, să fie tare, pentru cele trei fiice ale sale, fără să le lase pe micuțe să simtă că mama lor suferă, chiar dacă a primit această veste în prag de Sărbători.

Ramona Manole încearcă să își revină și să nu se panicheze prea tare, având în vedere situația dată, mai ales pentru cele trei fiice ale sale, deoarece nu își dorește ca micuțele să o vadă cum suferă. Ea a mărturisit că de fiecare dată când se lovește de obstacole încearcă să depășească cu zâmbetul pe buze.

„De fiecare dată când mă lovesc de obstacole încerc să depășesc cu zâmbetul pe buze. Am avut o perioadă de trei luni de calvar. Oboseala, stresul mi-au agravat sarcina, până când, într-o seară, am făcut avort spontan. Mă simt datoare, față de felicitările oamenilor. Le mulțumesc pentru tot. Pe de altă parte, mă gândesc că poate așa a vrut Dumnezeu pentru că relația pe care o am, din viața mea, nu funcționează așa cum eu mi-am dorit. Las totul în mâna lui Dumnezeu. El știe cel mai bine ce este bine pentru mine”, a spus Ramona Manole, în cadrul unui interviu.

În urmă cu câteva zile, artista a rămas blocată pe aeroport, în Marea Britanie. Cu toate că încerca să se întoarcă în țara ei cât mai repede, pentru a petrece Crăciunul alături de fiicele și de mama sa, a fost nevoită să se întoarcă cu mașina.

Ramona Manole se afla în aeroport alături de colegii săi de breaslă, iar după ce a așteptat câteva ore, a fost anunțată că zborul s-a anulat. Colegii cântăreței au dat compania aeriană în judecată.

Ramona Manole, declarații dureroase

Ramona Manole, declarații dureroase

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum a reacționat Viorica de la Clejani în cazul accidentului lui Culiță Sterp. Ce replica i-a dat logodnicei artistului


Abonează-te pe

Citește și:

„Am avut febră mare, nu aveam aer!” Ce i-au transmis medicii, fiicei lui Ioniță de la Clejani, cu privire la sarcină

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Sentință definitivă pentru Fulgy, condamnat la doi ani de pușcărie

,,Uită câteodată cine e ta-su.” Florin Salam și-a taxat fiica, după conflictul cu Costeluș de la Clejani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri