„Am avut febră mare, nu aveam aer!” Ce i-au transmis medicii, fiicei lui Ioniță de la Clejani, cu privire la sarcină


Deși Ramona Manole trăiește bucuria vieții sale, fiind însărcinată, se pare că în urmă cu puțin timp, aceasta a trecut prin momente grele.


In articol:

  Atunci când vine vorba despre viața Ramonei Manole, se pare că s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, reușind să depășească toate suferințele. În prezent, aceasta este bine atât din punct de vedere profesional, cât și personal, mai ales ținând cont de faptul că se pregătește de nuntă și să devină mamă. Cu toate acestea, anumite probleme și-au făcut apariția.

  ramona manole sarcina

  Deși Ramona Manole trăiește bucuria vieții sale, fiind însărcinată, se pare că în urmă cu puțin timp, aceasta a trecut prin momente grele

  [Sursa foto: Instagram]

  Citește și: Sentință definitivă pentru Fulgy, condamnat la doi ani de pușcărie

   

  Ce probleme de sănătate întâmpină  Ramona Manole, în timpul sarcinii

  Se pare că în ceea ce privește sarcina mult așteptată,  Ramona Manole  întâmpină anumite probleme, cauzate de efortul depus în ultima perioadă.

  Așadar, atunci când artista a fost prezentă la un eveniment privat din Londra, mai exact după petrecere, aceasta a ajuns imediat la doctor, starea de sănătatea nefiind una deloc bună.

  Pe lângă simptomele de febră și problemele pe care le avea cu respirația, Ramona Manole a avut și o hemoragie. Astfel, artista a trebuit să stea pe perfuzii, primind recomandări cu privire la o pauză totală de la efort, aspect de care va ține cu greu cont, din cauza programului său încărcat.

  “Era să dau colțul în weekend... cel mai probabil din cauză că mi-a fost rău de la oboseală. Plus că nu sunt bine nici de la sarcină. Am fost în Anglia și am stat acolo de joi și până ieri (n.r – duminică). Am avut treabă în continuu unde am depus foarte mult efort, ceea ce mi-a dăunat. Am avut febră mare, nu aveam aer, plus că pe lângă asta am avut și o hemoragie gravă.

  Doctorii de acolo mi-au făcut cinci perfuzii în câteva ore. Mi-au băgat în venă calciu să îmi oprească hemoragia. Hemoragia s-a declanșat probabil de la frigul de acolo, plus că am stat mult și în picioare. Medicii de acolo mi-au zis că sunt obosită, iar sarcina este foarte toxică și nu am voie să fac nimic, dar eu nu pot să le respect indicațiile pentru că nu am cum să stau. Am nevoie de bani să îmi cresc copiii. Chiar dacă mi-a fost foarte rău și am avut o hemoragie, așa am cântat sâmbătă. Nu am avut ce face. Munca este muncă și contractele trebuiesc onorate.”,   a declarat Ramona Manole.

  Citește și: Ramona de la Clejani, dezvăluiri neașteptate după ce i s-a deschis dosar penal: „E posibil să fiu executată și la închisoare”

  ce veste a primit ramona manole de la medici

  Deși Ramona Manole trăiește bucuria vieții sale, fiind însărcinată, se pare că în urmă cu puțin timp, aceasta a trecut prin momente grele

  [Sursa foto: Instagram]

  Citește și: Fulgy susţine că a primit un mesaj, în vis, de la Iisus Hristos: „Mi-a zis să mă lupt...”


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Ramona de la Clejani, dezvăluiri neașteptate după ce i s-a deschis dosar penal: „E posibil să fiu executată și la închisoare”

  Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

  BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

  Sentință definitivă pentru Fulgy, condamnat la doi ani de pușcărie

  Fulgy susţine că a primit un mesaj, în vis, de la Iisus Hristos: „Mi-a zis să mă lupt...”

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Horoscop
  Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Vedete
  Parteneri