Ramona de la Clejani, dezvăluiri neașteptate după ce i s-a deschis dosar penal: „E posibil să fiu executată și la închisoare”


Din cauza unor facturi la energie electrică, pe care nu le-a putut plăti la timp, Ramona de la Clejani este executată silit. Ce declarații a făcut cântăreața


In articol:

Ramona de la Clejani traversează o perioadă dificilă, asta după ce i s-a deschis dosar penal pentru că nu și-a plătit facturile la energia electrică atunci când trebuia. Vedeta susține că nu știe de ce a trebuit să plătească atât de mult în perioada pandemiei de Covid-19, dezvăluind, cu lux de amănunte, tot ce s-a întâmplat atunci.

„Pe perioada de pandemie am avut probleme cu niște facturi pe care mă străduiesc cât se poate să aduc situația pe linia de plutire, deși întâmpin foarte multe probleme. Am înțeles că o să fiu executată silit. Știm cu toții că a fost o perioadă în care toată planeta a întâmpinat probleme în acea perioadă, dar nu este o problemă care nu se poate rezolva”, a povestit ea în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Oana Roman, reacție dură în mediul online! Ce a pățit vedeta: „Trebuie să mă duc să mă cert cu ei”

Ramona de la Clejani, dezvăluiri neașteptate după ce i s-a deschis dosar penal

Ramona de la Clejani, dezvăluiri neașteptate după ce i s-a deschis dosar penal

[Sursa foto: Facebook]

Ramona de la Clejani: „Trăim vremuri aspre”

Cunoscuta cântăreață a făcut un apel public prin care a dat de înțeles că vrea să scape cât mai rapid de acest dosar penal deschis pe numele ei, plătind întreaga sumă a facturii prin rate.

Vedeta a mărturisit, de asemenea, că în acest moment nu are de unde să dea toți banii, asta pentru că singura ei sursă de venit depinde de evenimentele la care este invitată.

„Vreau să-i rog să-mi dăruiască șansa de a rezolva problemele, nu sunt singurul om care se vaită în țara noastră, am ajuns în situații în care ne temem de facturi, de lumină, de motorină, trăim vremuri aspre.

E o situație destul de dificilă, mai ales acum să știu că sunt executată silit și e posibil să fiu executată și la închisoare. Am un dosar penal”, a mai zis ea.

Citeste si: Sunt vizați toți pensionarii! Ce se va întâmpla cu veniturile în urma creșterii inflației

Ramona de la Clejani, dezvăluiri neașteptate după ce i s-a deschis dosar penal

Ramona de la Clejani, dezvăluiri neașteptate după ce i s-a deschis dosar penal

[Sursa foto: Facebook]

Ce sumă trebuie să plătească Ramona de la Clejani

Pentru că nu și-a plătit facturile, vedeta trăiește acum o teamă, aceea de a nu ajunge la închisoare. Ramona de la Clejani estimează că valoarea totală a facturilor la energie electrică ajunge la 5000 de euro, bani pe care nu îi poate plăti integral în acest moment.

„Am cerut să mă lase să plătesc în rate, căci e o sumă foarte mare. Sunt câteva mii de euro pe care eu nu știu să le fi consumat, nu știu să fi avut atât de mult. Undeva la 5000 de euro. Eu am spus că să facă ceva ca să pot să plătesc lunar”, a mai zis Ramona de la Clejani.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce nu ai voie sa faci în CONCEDIUL MEDICAL. Ce trebuie să cunoști despre procedură

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Ce trebuie să știi când cumperi un apartament. Blocurile noi sunt amplasate în zone foarte liniștite ale orașului

Cum poti scadea factura la curent cu ajutorul energei solare obtinute prin panouri fotovoltaice

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri