Fulgy susţine că a primit un mesaj, în vis, de la Iisus Hristos: „Mi-a zis să mă lupt...”


Fulgy lovește din nou! Fiul clejanilor spune că a vorbit cu... Iisus Hristos.


In articol:

Fulgy de la Clejani continuă să uimească și să fie centrul de interes al publicului. Fiul Clejanilor revine cu o afirmație ieșită din comun de această dată. Tânărul susține că a vorbit, în vis, în emisiunea lui online, Moft TV, cu însuși fiul lui Dumnezeu, invitat la emisiune, care l-a îndemnat să se lupte cu mândria. 

”Am visat aseară că a venit la Moft tv și mi-a zis să mă lupt cu mândria pentru că este boala secolului 21”, a scris Fulgy la o fotografie cu el, postată pe story la Instagram, alături de o icoană. 

Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani și fratele Margheritei le-a prezentat urmăritorilor, pe Instagram, tablourile pe care le-a pus pe pereții apartamentului său și chiar și-a asumat meritele pentru portretul cu sora lui, spunând că el este cel care l-a realizat.

Ramona de la Clejani, sora vitregă a lui Fulgy, a retras plângerea penală pe care a făcut-o împotriva fratelui ei 

Fulgy reușește să scape ca prin urechile acului de necazurile legale de care are parte. Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a renunțat la plângerea penală pe care a făcut-o împotriva fratelui ei vitreg. Magistrații ar fi trebuit să se pronunțe cu privire la cazul lui Fulgy luni, pe 12 iulie, la Judecătoria Sectorului 3.

Ramona a mărturisit pentru un post de televiziune că a făcut această alegere pentru a nu îl împovăra pe tatăl său, Ioniță, susținând că este conștientă de ce înseamnă această plângere penală pe care a făcut-o și cunoscând riscul la care este expus Fulgy de a ajunge după gratii. Sora lui vitregă a mai mărturisit că îi dorește doar binele fratelui ei vitreg și speră ca Fulgy de la Clejani să revină cât mai curând pe drumul cel bun.


Abonează-te pe

Citește și:

„Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

„A fost o adevărată surpriză” Ionuț Dolănescu a povestit ce a făcut Maria Ciobanu

Când se plantează lavanda

Cât timp se poate păstra carnea în congelator

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri