Trebuie sa te angajezi in industria dulciurilor! Uite ce salarii mari sunt acolo!


Trebuie sa te angajezi in industria dulciurilor! Uite ce salarii mari sunt acolo!

Daca iti cauti un job bun, ai putea sa te orientezi catre industria dulciurilor din Romania.

 

Cei peste 1.300 de angajati ai celor mai mari patru multinationale din industria locala a dulciurilor Nestlé, Mon­delez, Ferrero si Mars au un salariu mediu brut lunar de cel putin 1.000 de euro, arata o analiza a ZF pe baza bugetelor de salarii si indemnizatii declarate de cele patru companii.
Cel mai mare salariu mediu brut lunar se inregistreaza in cadrul Mondelez Romania, importatorul Poiana si Milka si ajungea in prima parte a acestui an la 7.293 de lei (circa 1.650 euro). La polul opus sta Nestlé Romania, care este singura multinationala din cele patru care detine o unitate de productie functionala pe plan local, unde salariul mediu brut lunar era anul trecut de 4.916 lei (1.112 euro).
„Salariile din companiile care nu au unitati de productie sunt mai mari pentru ca majoritatea angaja­tilor sunt in zona comerciala, unde nivelul de salarizare este mai mare.
Iar in cazul companiilor cu fabrica, unde ponderea angajatilor in productie este foarte mare, salariul mediu este dus in jos de aceasta activitate. Media de 1.000 de euro brut in industrie este un nivel bun de salarizare“, a spus Florin Godean, country manager al firmei de recrutare si inchiriere de forta de munca temporara Adecco Romania.
Sursa: Zf.ro

Cei peste 1.300 de angajati ai celor mai mari patru multinationale din industria locala a dulciurilor Nestlé, Mon­delez, Ferrero si Mars au un salariu mediu brut lunar de cel putin 1.000

de euro, arata o analiza a ZF pe baza bugetelor de salarii si indemnizatii declarate de cele patru companii.

Cel mai mare salariu mediu brut lunar se inregistreaza in cadrul Mondelez Romania, importatorul Poiana si Milka si ajungea in prima parte a acestui an la 7.293 de lei (circa 1.650 euro). La polul opus sta Nestlé Romania, care este singura multinationala din cele patru care detine o unitate de productie functionala pe plan local, unde salariul mediu brut lunar era anul trecut de 4.916
lei (1.112 euro).

Salariile din companiile care nu au unitati de productie sunt mai mari pentru ca majoritatea angaja­tilor sunt in zona comerciala, unde nivelul de salarizare este mai mare. Iar in cazul companiilor cu fabrica, unde ponderea angajatilor in productie este foarte mare, salariul mediu este dus in jos de aceasta activitate. Media de 1.000 de euro brut in industrie este un nivel bun de salarizare “, a spus Florin Godean, country manager al firmei de recrutare si inchiriere de forta de munca temporara Adecco Romania.

Sursa: Zf.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bani de la stat pentru nuntă și botez prin proiectul „Family Start”. Cât valorează creditele acordate tinerelor familii

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Pe ce dată se serbează Rusaliile în 2022. Ce semnifică această sărbătoare

Când pică Rusaliile în 2022. Ce semnifică această tradiție?

Ce nu ai voie să faci pe 21 mai 2022 de Constantin și Elena

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Adevărul despre pensiile românilor! Un fost ministru demontează promisiunile invocate de Guvern

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri