Trebuie sa o faci toamna asta! Dulceata de ardei iute


Buna la sos pentru friptura, la varza calita si la orice mancare pe care o doriti un pic iute.

Ingrediente

1 kg ardei iute rosu
1 l otet de 9 grade
1 kg zahar

Mod de preparare

Ne inarmam cu manusi si multa rabdare.Spalam ardeiul il crestam pe din doua si eliminam semntele,iar nervurile partial,trebuie sa-i lasam din iuteala.Apoi  taiem ardeiul bucatele marunte.Intr-o cratita punem otetul si zaharul si il lasam sa fiarba cca 30 min,apoi adaugam ardeiul taiat si mai lasam sa fiarba cam tot 30 min.

Acum fiecare il leaga cat crede de cuviinta.Se toarna fierbinte in borcane si apoi se capacesc.Se invelesc cu o patura si se lasa la racit pana a doua zi.Se depoziteaza in camara.

Sursa


Citește și:

Cea mai bună rețetă de chec. Ingrediente și ponturi

Bombă în showbiz! Două vedete din România se întâlnesc pe ascuns!

ANM a făcut anunțul neașteptat: Cod galben de ninsori și viscol.

Guvernul introduce noi restricții? Executivul poate opri traficul pe timpul nopții!

Moșii de Toamnă 2020: cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o rostești de Sâmbăta Morților

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Un nou cuplu în casa Puterea dragostei! Marinescu și Andreea s-au sărutat și și-au oficializat relația în camera roșie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri