Tratamente naturiste pentru afectiuni ale ochilor

Tratamente naturiste. Ai probleme cu ochii? Renunta la picaturi si incearca aceste remedii naturiste.

Tratamente naturiste. Uleiul de catina

Contine o pleiada de antioxidanti puternici: tocoferoli, alfa si beta- caroten, licopen, zeaxantina, criptoxantina. Uleiul de catina contine de 10 ori mai mult caroten decat morcovul. Mareste acuitatea vizuala, combate oboseala oculara, incetineste evolutia bolilor de ochi. Se administreaza cate 20 de picaturi, de trei ori pe zi, luate pe o bucata de paine uscata.

Tratamente naturiste. Extractul din semintele de struguri

Contine o foarte puternica substanta antioxidanta, un bioflavonoid mai puternic de 50 de ori decat vitamina E si de 20 de ori mai concentrat decat vitamina C - proantocianidina. Extractele bogate in proantocianidine sunt folosite in tratarea afectiunilor retiniene, printre care retinopatia diabetica si degenerarea maculara. Folositi 4 picaturi, de 3 ori pe zi.

Tratamente naturiste. Extract glicerohidroalcoolic din mladite de afin

1 monodoza de 1,5 ml de 3 ori pe zi, luata cu 15 minute inainte de masa, cura timp de 30 zile. Dupa o pauza de 14 zile se mai poate relua. Preparatul este benefic in tulburari de vedere, diminuarea acuitatii vizuale, miopie, protector vascular in retinopatia diabetica, retinita pigmentara, dezlipire de retina, uveite.

Tratamente naturiste. Extract glicerohidroalcoolic din muguri de coacaz negru.

Se utilizeaza la fel ca preparatul precedent. Preparatul este folosit in retinopatiile diabetice, hemeralopie, leziuni retiniene, diminuarea acuitatii vizuale, atrofia nervului optic.

viewscnt

Pentru tine

Parteneri