Transformare uluitoare! Tanara asta s-a ales cu patratele pe abdomen dupa ce a facut mici modificari in alimentatia ei

Transformare uluitoare! Tanara asta s-a ales cu patratele pe abdomen dupa ce a facut mici modificari in alimentatia ei
Transformare uluitoare! Tanara asta s-a ales cu patratele pe abdomen dupa ce a facut mici modificari in alimentatia ei

Alice Liveing din Gerrards Cross, Buckinghamshire, are peste 102,000 de prieteni pe Instagram care au devenit fani de cand au vazut ca tanara slabeste vazand cu ochii.

Profilul ei se numeste Clean Eating Alice si contine imagini cu mesele ei zilnice pe care si le gateste singura acasa si imagini de la sala unde face sport, de cel putin 4-6 ori pe saptamana. Aceasta a marturisit ca se saturase ca in fiecare zi sa fie prea obosita si pielea ei sa nu aiba un aspect placut. A incercat intr-o zi mancare sanatoasa si i-a placut energia si vitalitatea pe care le-a simtit dupa ce a mancat un mic dejun copios, dar sanatos.

Mic dejun - omleta din albus de ou cu paprika, chorizo picant, avocado, ceapa rosie, rosii si rucola
Mic dejun- omleta din albus de ou cu paprika, chorizo picant, avocado, ceapa rosie, rosii si rucola Cand a vazut ca totul merge spre bine, a decis sa renunte la fast-food si la zahar, mai ales la produsele din comert. Singurul lucru la care nu renunta sunt carbohidratii, dar opteaza pentru cei sanatosi. In loc de cartofi normali, consuma cartofi dulci. In alimentatie include ulei de masline si condimente diferite.
Adora sa manance pui si somon la gratar sau trase usor in tigaie, cu foarte putin ulei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pranz - carnati de pui la gratar, brocoli, orez cu conopida, migdale prajite, rosii si rucola.
Pranz- carnati de pui la gratar, brocoli, orez cu conopida, migdale prajite, rosii si rucola. Din categoria legume, aceasta le prefera intai pe cele verzi si rosiile cherry.
Nici semintele si nucile nu sunt neglijate, ale caror uleiuri fac bine tenului in lupta impotriva ridurilor, informeaza Daily Mail. Alice nu a renuntat nici la alcool, numai ca alege sa il consume moderat. In loc de cola normala, alege intotdeauna varianta dietetica.
Cina - file de somon la gratar cu chipsuri de pastarnac, spanac proaspat cu avocado, linte, sos din iaurt grecesc si Harissa, usturoi, ceapa rosie si rosii cherry.
Cina- file de somon la gratar cu chipsuri de pastarnac, spanac proaspat cu avocado, linte, sos din iaurt grecesc si Harissa, usturoi, ceapa rosie si rosii cherry.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies