Tragedie pentru Hatice Şendil, Elif din “Ziua in care mi s-a scris destinul”: "Aceasta zi este intunecata si plina de durere"!


Hatice Sendil este Elif, o femeie care isi imprumuta corpul pentru a deveni mama-surogat, in serialul “Ziua in care mi s-a scris destinul”.

 

Frumoasa actrita a postat pe profilul sau de Instagram un mesaj emotionant, in memoria victimelor atentatelor ce au avut loc in Istanbul zilele trecute.
"Aceasta zi este intunecata. Aceasta zi este plina de durere. Este indeajuns! Sa fie asta sfarsitul! Sa se termine odata! Sa se termine durerile de suflet si cei care provoaca durerile de suflet sa-si gaseasca sfarsitul. Condoleante tuturor! Dumnezeu sa ii odihneasca si ranile sa se vindece!", a scris Hatice pe Instagram.
Hatice Sendil s-a nascut in Istanbul ( Turcia ) la data de 2 august 1983 si este considerata una dintre cele mai frumoase actrite din lume. Hatice s-a casatorit in luna mai 2015 cu Burak Sağyaşar , un actor apreciat in Turcia. Hatice a castigat titlul “Miss Turcia” in anul 2001 si a ocupat locul al treilea la competitia „Miss Europe”.

Frumoasa actrita a postat pe profilul sau de Instagram un mesaj emotionant, in memoria victimelor atentatelor ce au avut loc in Istanbul zilele trecute.

Ozcan Deniz, Kahraman din "Ziua in care mi s-a scris destinul", canta dumnezeieste! Iata-l live, noua ni s-a facut pielea de gaina!

"Aceasta zi este intunecata. Aceasta zi este plina de durere. Este indeajuns! Sa fie asta sfarsitul! Sa se termine odata! Sa se termine durerile de suflet si cei care provoaca durerile de suflet sa-si gaseasca sfarsitul. Condoleante tuturor! Dumnezeu sa ii odihneasca si ranile sa se vindece!", a scris Hatice pe Instagram.Hatice Sendil s-a nascut in Istanbul ( Turcia ) la data de 2 august 1983 si este considerata una dintre cele mai frumoase actrite din lume. Hatice s-a casatorit in luna mai 2015 cu Burak Sağyaşar , un actor apreciat in Turcia. Hatice a castigat titlul “Miss Turcia” in anul 2001 si a ocupat locul al treilea la competitia „Miss Europe”.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Adevărul despre relația dintre Alina Pană și Ștefan Floroaica !”Nu-mi plac copiii”!!! EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri