Toti erau femecati de chipul ei, dar cand ii vedeau si restul corpului o ocoleau! Cum arata modelul


Desi fata ar fi ajutat-o sa ajunga pe cele mai ravnite podiumuri, Rosie Mercado ascundea un mic secret, din cauza caruia i-au fost inchise toate usile agentiilor de modeling.

Acestea primisera doar o poza de tip portret, promitatoare, dar cand au aflat cat cantarea tanara, nici nu au vrut sa auda. La acea vreme, modelul plus-size si mama a trei copii ajunsese sa cantareasca aproximativ 190 Kg.

Desi fata ar fi ajutat-o sa ajunga pe cele mai ravnite podiumuri, Rosie Mercado ascundea un mic secret, din cauza caruia i-au fost inchise toate usile agentiilor de modeling. Acestea primisera doar o poza de tip portret, promitatoare, dar cand au aflat cat cantarea tanara, nici nu au vrut sa auda. La acea vreme, modelul plus-size si mama a trei copii ajunsese sa cantareasca aproximativ 190 Kg.Aceasta a marturisit pentru revista People ca nu avea o relatie prea buna cu mancarea, dar cosmarul a inceput in momentul in care fiul ei a fost diagnosticat cu o usoara paralizie cerebrala, iar relatia cu sotul s-a destramat.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri