Toţi concurenţii râd de Mariana că e prea slabă şi se îmbracă ciudat, dar uite cât de frumoasă era acum câţiva ani! Nu-ţi vine să crezi că e ea!


Mariana era foarte frumoasă acum câţiva ani! Uite cum arăta!


In articol:

Tânăra este din Republica Moldova şi a recunoscut faptul că nu a avut o relaţie serioasă până acum, dar a venit cu gânduri serioase de a-şi întâlni marea dragoste în cadrul show-ului matrimonial.

"Eu stiu foarte multe despre bărbaţi!", a spus Mariana.

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei, acuzată că nu mai este virgină: „Ți-am trimis o poză cu el...”

Încă din prima ediţie a noului sezon "Puterea dragostei", Mariana a intrat în gura concurenţilor. Aceasta a început să fie criticată pentru faptul că şi-a etalat premiile câştigate în cadrul câtorva concursuri de frumuseţe, de-a lungul carierei sale de model. Atât băieţii cât şi fetele au făcut glume pe seama titlurilor Marianei.

Mariana era foarte frumoasă acum câţiva ani! Acum toţi îi spun că este prea slabă!

Iar situaţia nu s-a schimbat deloc în săptămânile ce au urmat, protagonista noastră fiind într-un război perpetuu cu cei din casă.

Mai mulţi băieţi au râs de silueta Marianei şi de stilul ei vestimentar, dar ce nu ştiu ei este că tânăra era extraordinar de frumoasă în urmă cu câţiva ani, când avea câteva kilograme în plus.

Citeste si: Bernadett de la Puterea dragostei s-a făcut vloggeriţă! Vezi cum a fost filmată frumoasa blondă în primul ei videoblog!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Iulia Vântur, din nou în doliu: „M-a învățat tot ce știu”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri