BOMBĂ la Puterea Dragostei! Bogdan Mocanu şi Jador NU mai sunt prieteni! Vezi ce s-a întâmplat! "Ne-am tăiat" EXCLUSIV!


Bogdan Mocanu şi Jador NU mai sunt prieteni! Vezi ce s-a întâmplat!


In articol:

Jador şi Bogdan Mocanu au o prietenie solidă, frumoasă şi, spun cei doi, imposibil de zdruncinat. Protagoniştii noştri au mai avut disensiuni, cum este şi firesc, de altfel, într-o amiciţie, dar au comunicat mereu foarte bine, iar acum se înţeleg extraordinar.

Mai mult decât atât, concurenţii de la Puterea Dragostei au hotărât să ducă relaţia specială dintre ei la un alt nivel. În urmă cu puţin timp, Jador şi Mocanu s-au făcut fraţi de cruce.

Citeste si: Momente ŞOCANTE la Puterea Dragostei! Andra şi None au recunoscut că se plac, iar Mocanu a plâns "Nu pot să cred că am ajuns să ţin la tine" EXCLUSIV!

"Ne-am tăiat amândoi pe încheietura mâinii, pe interior şi am rostit un jurământ. Acum suntem fraţi de cruce. Mocanu este prietenul meu cel mai bun şi, sincer, nu aş fi rezistat atât de mult în emisiune dacă nu ar fi fost el. Şi sunt convins că nici el nu ar fi stat atât dacă nu aş fi fost eu.
Acum nu mai suntem prieteni. Suntem fraţi"
, a mărturisit Jador

Bogdan Mocanu şi Jador NU mai sunt prieteni! "Eu ştiu secretele lui şi el pe ale mele şi sunt convins că asta este o prietenie care va rezista şi după emisiune"

"Ne-am dat seama din prima că avem aceleaşi idealuri, aceleaşi concepţii...Am crescut în medii asemănătoare, am primit aceeaşi educaţie şi, în ciuda notorietăţii, am rămas cu picioarele pe pământ. Caracterele frumoase se recunosc între ele, el e un om simplu, dar în acelaşi timp complicat, la fel sunt şi eu. Eu nu am pe nimeni aşa apropiat în casă şi mă bucur că pot vorbi orice cu Jador, nu am nicio reţinere. Eu ştiu secretele lui şi el pe ale mele şi sunt convins că asta este o prietenie care va rezista şi după emisiune", a spus Bogdan.

Citeste si: Cum au anunţat Simina şi Alex Zănoagă că vor avea un copil? Imaginea aceasta a obţinut zeci de mii de like-uri! "Felicitări" FOTO!


Citește și:

Ce mamă frumoasă are Andreea de la Puterea dragostei! Seamănă ca două picături de apă

Superexclusivitate! Jador, prima declaraţie despre relaţia cu Loredana Chivu! A spus TOT! "Modestă, foarte bine educată"

Cum arăta Andra de la Puterea Dragostei, în adolescență! Transformarea ei este absolut şocantă! FOTO!

Bombă la Puterea Dragostei! Andra şi Bogdan Mocanu s-au căsătorit în secret? Imaginile incredibile care aruncă totul în aer! FOTO!

Dezvăluiri uluitoare! După o despărţire cu scântei, Mona şi George s-au întâlnit la Bucureşti! "Relaţia..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 30 septembrie 2020. Nativii zodiei Săgetător trebuie să facă față obstacolelor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri