Superexclusivitate! Jador, prima declaraţie despre relaţia cu Loredana Chivu! A spus TOT! "Modestă, foarte bine educată"


Jador, prima declaraţie despre relaţia cu Loredana Chivu! Artistul a spus TOT!


In articol:

Jador nu este doar un fost concurent al emisiunii Puterea Dragostei ci şi unul dintre cei mai iubiţi artişti de pe plaiurile mioritice. Piesele lui au zeci de milioane de vizualizări, iar ultima lansată, "Mireasa", a reuşit performanţa de a staţiona mai bine de două săptămâni pe primul loc în "trending" şi a ocupat locuri fruntaşe în acelaşi clasament din Spania şi Germania.

Lesne de înţeles că protagonistul nostru are şi foarte multe fane înfocate care ar face orice să-l întâlnească pe bărbatul visurilor lor. Îi trimit scrisori, mesaje de dragoste pe instagram, cereri în căsătorie, cadouri, ba chiar unele mai îndrăzneţe îi fac şi propuneri indecente la spectacole.

Citeste si: Tânăra aceasta îl iubeşte enorm pe Jador! Şi-a tatuat numele lui de scenă pe încheietura mâinii stângi! FOTO!

Ei bine, ce nu ştiu mulţi este că una dintre cele mai mari fane ale lui Jador este frumoasa Loredana Chivu, fosta iubită a lui None. Bomba sexy care atrage privirile peste tot este "topită" după melodiile artistului şi se distrează de minune de fiecare dată când merge la concertele lui.

De curând, cântăreţul şi fosta asistentă tv s-au întâlnit la Barcelona, la un club unde Jador avea spectacol.

Blonda a fost nedezlipită de solist, iar acesta i-a dat câteva dedicaţii care i-au pus pe toţi pe gânduri.

Jador, prima declaraţie despre relaţia cu Loredana Chivu! "Mi-am schimbat total părerea despre ea"

Deocamdată cei doi spun că sunt doar amici, dar trebuie să recunoaştem că ar forma un cuplu de senzaţie. Amândoi sunt tineri, frumoşi, activează în showbiz, muncesc foarte mult şi au succes la public, aşa că ar avea toate şansele să se înţeleagă perfect.

Citeste si: Imagini demenţiale! Jador, surprins în ipostaze de infarct! Doamne, ce au zis fanele despre el!

 

Iar sursele noastre, vigilente ca întotdeauna, susţin că cei doi s-ar fi sărutat de câteva ori în club, la Barcelona şi că de atunci vorbesc încontinuu pe whatsapp, atât prin mesaje, cât şi video.

" Între Loredana şi Jador s-a înfiripat ceva la Barcelona. Ei se simpatizau de mult, iar ea a spus de nenumărate ori că este înnebunită după piesele lui Jador. El o consideră sexy, inteligentă şi dacă stai lângă ei îţi dai seama că atracţia fizică este aproape palpabilă. S-au sărutat cu pasiune în club şi au atras toate privirile, aşa că nu putem spune că sunt doar amici, nu?", a declarat sursa noastră.

Citeste si: Doamne, cine este tânăra aceasta? Roxana de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut! Uite-o cu părul ars, machiată neinspirat şi bronzată exagerat! Şi Mocanu a rămas şocat când a văzut-o! FOTO!

 

Contactat telefonic şi întrebat dacă Loredana Chivu este iubita lui, Jador a păstrat misterul. În schimb, cântăreţul şi-a spus părerea sinceră despre frumoasa blondă.

" Nici nu are rost să discut despre aspectul fizic al Loredanei... Este limpede pentru toată lumea că este o femeie frumoasă şi foarte sexy. Vreau să vorbesc însă despre felul ei de a fi. M-a surprins plăcut şi mi-am schimbat părerea despre ea. Mărturisesc că eu o vedeam altfel înainte să o cunosc mai bine, dar am descoperit o femeie inteligentă, modestă, foarte bine educată şi extrem de muncitoare. Mi-am schimbat total părerea despre ea. În rest, pot să vă spun doar că vorbim destul de des şi că avem multe în comun", a declarat Jador.


Abonează-te pe

Citește și:

Jador, mesaj BOMBĂ pentru Simina! I-a dat "lovitura" fatală! Declaraţii exclusive!

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Poza pe care Bianca de la Puterea Dragostei ar trebui s-o şteargă URGENT de pe net! A vrut să fie sexy, dar uite ce gafă MONUMENTALĂ a făcut! FOTO!

Imaginile toamnei! Bogdan Mocanu este negru de supărare! Au apărut poze cu Andra de la Puterea Dragostei complet dezbrăcată! Uite fotografiile! FOTO!

Jador face dezvăluiri ULUITOARE! Uite pe cine iubeşte cu adevărat artistul! A mărturisit tot! "Cuvintele sunt de prisos"


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri