Doamne, cine este tânăra aceasta? Roxana de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut! Uite-o cu părul ars, machiată neinspirat şi bronzată exagerat! Şi Mocanu a rămas şocat când a văzut-o! FOTO!


Roxana de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut! Uite-o cu părul ars, machiată neinspirat şi bronzată exagerat!

Roxana de la Puterea Dragostei a devenit, de câteva luni, muza numărul 1 a cântăreţilor de manele şi de muzică populară din ţară. Aceasta a primit oferte să joace în mai multe videoclipuri, după succesul înregistrat în clipurile lui Alessio şi Culiţă Sterp. Piesele au fost pe locul întâi şi doi în trending, pe youtube, iar artiştii spun că tânăra are un aport important la această realizare şi, în plus, că le poartă noroc.

Mai mult decât atât, chiar dacă nu mai formează un cuplu, Roxana de la Puterea Dragostei şi Iancu Sterp au în continuare o prietenie strânsă şi un parteneriat fructuos în afaceri, care funcţionează din ce în ce mai bine.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, momente de panică în Istanbul! ”M-am plimbat prin tot orașul disperat” EXCLUSIV

Aceştia promovează brand-uri de haine, de accesorii, restaurante, cluburi, dar şi alte business-uri, contracte avantajoase care le aduc sume considerabile în conturi.

Roxana de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut! Acum se comportă şi arată ca o adevărată divă, dar atunci nu avea strălucirea care a consacrat-o!

Potrivit surselor noastre, Roxana de la Puterea Dragostei se află pe un loc fruntaş în topul celor mai bine plătite foste concurente din casă în colaborările de imagine, şatena cu ochii verzi-albaştri ieşind în evidenţă atât prin frumuseţe şi sex appeal cât şi graţie sincerităţii, exuberanţei, energiei şi umorului ei inconfundabil.

În urmă cu câţiva ani însă, protagonista noastră avea un aspect fizic total diferit de cel de astăzi. Tânără nu era mereu ca scoasă din cutie, avea părul ars şi "vizita" excesiv solarul.

Roxana de la Puterea Dragostei avea şi atunci un corp armonios, doar că, după cum vedeţi şi dumneavoastră, transformarea ei a fost URIAŞĂ. Acum se comportă şi arată ca o adevărată divă, dar atunci nu avea strălucirea care a consacrat-o.

Citeste si: Jador, declaraţii BOMBĂ despre Andreea Mantea! A spus TOT adevărul după ce a plecat din casă!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Tunsoarea bob, la modă în acest sezon! Motive pentru care trebuie să îți faci urgent o programare la salon

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri