Ligi de la Puterea Dragostei a blocat traficul în Istanbul! A ieşit pe stradă fără sutien, cu o bluză semitransparentă! Mai mulţi bărbaţi au urmărit-o şi au fluierat-o! Imagini BOMBĂ!


Ligi de la Puterea Dragostei, în cea mai sexy ţinută! A blocat traficul în Istanbul!


In articol:

Ligi de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate şi vocale fete din casă. Blonda este deseori luată peste picior de colegi din cauza operaţiilor estetice, dar nimeni nu poate totuşi să conteste calităţile fizice ale acesteia.

Ligi este o femeie extrem de sexy, care ştie foarte bine cum să-şi pună în valoare atuurile. Câteodată însă, am putea spune că exagerează. De curând, a ieşit la plimbare prin Istanbul în cei mai scurţi pantaloni pe care i-a găsit în sertar...Iar asta nu este tot...

Citeste si: Puterea dragostei. Imagini fabuloase cu Ligia, înainte de operațiile estetice. Reacția Roxanei: ”Înainte de plastificare”

Ligi de la Puterea Dragostei, în cea mai sexy ţinută! Şi-a lăsat sutienul la hotel!

Protagonista noastră nu a purtat sutien, iar tricoul pe care l-a ales era semitransparent. Mai mult decât atât, blonda şi-a înnodat tricoul şi l-a făcut astfel şi mai...mulat.

Lesne de înţeles că bomba sexy de la Puterea Dragostei a fost claxonată, fluierată şi invitată în diverse locuri de aproape toţii bărbaţii care au trecut pe lângă ea. Şi nici nu ne miră, că nu vezi aşa ceva în fiecare zi, pe străzile "Constantinopolului".

Citeste si: Cutremur la Puterea Dragostei! Concurenţii au găsit nişte poze ŞOCANTE cu Ligi! Îţi vine să crezi că e ea?


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

5 modele de rochii pentru o garderobă capsulă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri