Fericire mare la Puterea Dragostei! Bianca şi Livian au făcut marele anunţ! Vor deveni părinţi! Vezi declaraţia emoţionantă a celor doi!


Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” discută din ce în ce mai des despre copilul pe care și-l doresc, semn că relația lor este una cât se poate de solidă în acest moment...


In articol:

”Vorbim zilnic, aproape, despre copii. Livian spune că eu nu aș fi pregătită, dar eu sunt 100%. Eu zic că nu e el pregătit... Dar, ca să fiu sinceră, aș vrea un copil.... De fapt, aș vrea gemeni, cred că ar fi de senzație.

Ne gândim serios la asta, eu sunt pregătită, dacă stau să mă gândesc, cred că e și el, așa că nu cred să mai așteptăm mult până când vom face și acest pas. Vom vedea ce ne aduc următoarele luni, dar cred că vreau să devin mamă”, ne-a spus, în exclusivitate, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Doar că, așa cum se întâmplă în orice cuplu care își dorește copii, inevitabil se ajunge la discuția despre nume, iar armonia dintre Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” se spulberă imediat.

”Aș fi nebună să accept ideile pe care le are Livian. Bine, eu încă sper că glumește cu numele pe care vrea să îl dea copilului nostru dacă va fi băiat. Adică, vrea să îl numească Aifam. Aifam Nelson Pop, ca să fie deja din generație în generație numele. Cu Nelson Pop nu am nicio problemă, ar fi culmea, dar cum să îi spui copuilului Aifam, adică Mafia, dar scris invers? ”, ne-a dezvăluit, râzând, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

E adevărat, recunoaște cea mai veche concurentă a show-ului moderat de Andreea Mantea, Livian zâmbește de fiecare dată când spune de numele copilului. ”Cred că este doar o glumă. Și dacă nu e, tot o să îl conving să îi punem un alt nume.Totuși, cu așa ceva nu e de glumit, nu ne putem bate joc de sărmanul copil... Păi ce o să pățească la școală, o să fie pus la colț de toată lumea, o să se râdă de el”, ne-a mai spus Bianca de

la ”Puterea Dragostei”.

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei”, romantici până în măduva oaselor

 

De curând, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” au plecat într-o scurtă croazieră pe Bosfor și s-au îmbrăcat lejer, bruneta preferând o fustă scurtă, albastră, iar tânărul ei iubit, pantaloni scurți, tricou și șlapi. Iar pe iaht, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” au făcut, așa cum se întâmplă de obicei când sunt împreună, risipă de gesturi tandre, cei doi pupându-se și atingându-se în fiecare

secundă petrecută împreună. Iar la un moment dat, atunci când, în glumă, i se uita sub rochiță Biancăi, Livian a observat una dintre cele mai frunstrante imperfecțiuni ale femeilor: câteva vergeturi.

Doar că, spre deosebire de majoritatea bărbaților care visează la perfecțiunea femeii de lângă ei, Livian de la ”Puterea Dragostei”  a reacționat într-un fel în care demonstrează că sentimentele pe care le are pentru Bianca sunt 100% reale. ”Astea (vergeturile, n. red.), pe mine, mă termină, la modul... Naturalețe!”, a exclamat Livian de la ”Puterea Dragostei”, atingându-le mai tandru ca niciodată, vizibil fericit că Bianca nu se poate lăuda cu intervenții estetice care să o transforme într-una dintre divele plasticate de pe la noi.


Abonează-te pe

Citește și:

Șoc total la Puterea dragostei! None spune adevarul ”Am legat-o cu centura pe Bianca de banchetă!!!Nu o mai suportam”

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

None de la Puterea Dragostei, adevărul despre ce poartă Bianca în geantă! ”Ea a spus asta, că are o...jucărie”

Andra de la Puterea Dragostei a stârnit un scandal monstru pe internet! Uite ce rană are pe sân şi cum s-a îmbrăcat!

Imagini bombă cu Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Și ea a uitat de ele!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

TOTUL despre cine este Mircea Cîmpeanu | naștere, căsătorii, viață sportivă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri