Tot ce trebuie să ştii despre închirierea unui boxe depozitare


Tot ce trebuie să ştii despre închirierea unui boxe depozitare

Este în firea noastră, a oamenilor, să adunăm cât mai multe lucruri în locuinţa noastră.

Unele ne sunt utile, altele au valoare sentimentală şi uite aşa ne trezim cu o locuinţă supraaglomerată. Dacă şi locuinţă ta este încărcată cu foarte multe lucruri sau dacă îţi doreşti să te muţi şi trebuie să depozitezi într-un loc toate lucrurile pe care le deţii pentru o perioadă scurtă e timp, atunci cu siguranţă trebuie să afli mai multe informaţii despre boxele de depozitare.

Ce sunt boxele de depozitare

Boxele de depozitare sunt nişte spaţii în care îţi poţi depozita bunurile, de la mobila, covoare, până la haine şi electrocasnice. Este important să ştii că atunci când închiriezi o astfel de boxa, nimeni nu va avea acces la ele, bineînţeles în afară de tine. Prin urmare, lucrurile tale vor fi în siguranţă. Bineînţeles acest lucru depinde şi de seriozitatea companiei care ţi-a închiriat spaţiul.

Vrei să închiriezi o boxă de depozitare? Iată care sunt cele mai importante aspecte pe care să le ai în vedere, astfel încât să alegi cea mai bună soluţie pentru tine şi bunurile pe care le deţii.

 

1. Locaţia boxei de depozitare

Acest aspect este important chiar şi atunci când doreşti să îţi depozitezi în boxă lucrurile personale de care nu ai nevoie în fiecare zi, dar şi lucrurile pe care le utilizezi din când în când. De ce? În primul rând trebuie să te gândeşti la timpul pe care îl pierzi pe drum, până la depozit şi înapoi, iar mai apoi la cât de va costa să duci toate lucrurile la boxa de depozitare, căci dacă nu te poţi transporta cu maşina proprie, va trebui să apelezi la o companie

specializată în transportul lucrurilor. Iar acest serviciu costă. Dacă depozitezi lucrurile companiei într-o boxă de depozitare locaţia poate fi atât în oraş – pentru că le oferă angajaţilor tăi un acces mai facil, fie în afara oraşului – în cazul în care doreşti să eficientizezi transportul. Când vine vorba de locaţie, lucrurile sunt subiective şi alegerea ar trebui să ţină cont de mai multe aspecte, precum: este aproape de locuinţa ta, poţi ajunge cu sau fără maşină, este aproape de birou... şi aşa mai departe.

2. Suprafaţa boxei de depozitare

Acest aspect va trebui să îl analizezi numai după ce ţi-ai făcut o idee asupra lucrurilor pe care le doreşti puse în boxa de depozitate. Dacă doreşti să îţi depozitezi lucrurile din casă, este foarte posibil să ai nevoie de un o boxă de dimensiune mică spre medie, în timp ce o companie s-ar putea să aibă nevoie de un spaţiu ceva mai generos. Spre exemplu: mobila şi bunurile dintr-o locuinţă cu 1 sau 2 camere, de obicei, încap într-o boxă de depozitare cu un volum de 10 m3 – cu dimensiunile următoare:

- Lungime: 200 cm;

- Lăţime: 200 cm;

- Înălţime: 250 cm.

 

3. Securitate

 

Atunci când ne lăsăm lucrurile într-un loc şi mai ales atunci când plătim pentru acest serviciu, ne dorim să le ştim în siguranţă. În cazul în care ai nevoie de o boxă de depozitare, îţi recomandăm să apelezi cu încredere la https://www.boxe-depozitare.ro/. Iată şi de ce.

Boxe-depozitare.ro au o iluminare excelentă în jurul facilitaţii, acest lucru le permite camerelor de filmare să înregistreze în condiţii excelente. Iar pentru a spori şi mai mult securitatea, în unele unităţi personalul de supraveghere este prezent 24 din 24.

În ceea ce priveşte mediul din interiorul boxelor, trebuie să ştii că în toate unităţile se asigură un control al umidităţii astfel încât toate lucrurile depozitate, inclusiv hârtiile, cărţile, hainele sau mobila, să fie ferite de toţi factorii care le pot deteriora sau distruge.

Un alt aspect important de menţionat este faptul că toate boxele de depozitare pe care cei de la Boxe-Depozitare.ro le închiriază sunt construite din lemn ignifug, mai precis din OSB. Iar pentru un plus de siguranţă, podeaua boxei este realizată dintr-un strat de ciment şi unul de nisip, peste care s-a mai aplicat un strat de OSB.

Mai mult decât atât, în fiecare boxă este permisă circulaţia aerului, astfel încât să nu existe umezeală, condens, mucegai sau igrasie. Iar pentru a evita apariţia dăunătorilor, Boxe-Depozitare.ro realizează constant operaţiuni de deratizare.

4. Acces

Este important să te asiguri că poţi avea oricând acces la lucrurile tale, indiferent de oră sau zi. Căci poate ai nevoie urgentă de un document sau un obiect de mobilier, iar aşteptarea zilei de luni, spre exemplu, s-ar putea să nu fie o soluţie. Prin, urmare nu ar fi rău să te documentezi dinainte de momentele în care ai acces la boxă închiriată.

 

5. Preţ

Bineînţeles preţul de închiriere joacă un rol important în alegerea unui spaţiu de depozitare. Însă, trebuie să ştii că în foarte multe cazuri el reflectă şi facilităţile pe care le oferă. Spre exemplu: la cei de la Boxe-Depozitare.ro preţurile încep de la 200 lei şi ajung până la 600 lei pe lună.

 

Găsirea unui spaţiu de depozitare perfect pentru nevoile tale nu este o alegere dificilă, mai ales dacă ţii cont de toate aspectele de mai sus. Prin urmare: alege un spaţiu care să fie cât mai aproape de tine sau de punctele tale de interes, un spaţiu care să garanteze siguranţa lucrurilor tale, un spaţiu care să îţi permită accesul indiferent de oră şi zi şi nu în ultimul rând, un spaţiu care să îţi ofere un preţ de închiriere cât mai bun.


Abonează-te pe

Citește și:

Secretul pentru cea mai delicioasă zacuscă. Ingredientele care nu trebuie să lipsească

Andreea Bălan, planuri în imobiliare. Artista vrea să stea cu fetițele ei două luni pe an în Dubai

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Dezvăluiri despre actele de agresiune sexuală prin care sunt nevoite să treacă femeile din stațiile de cercetare din Antarctica.

Detalii despre relația dintre Marcela Fota și tânărul de 23 de ani. Ultima apariție a artistei a lăsat oamenii fără cuvinte.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Calendar ortodox 8 octombrie 2022. Ce sărbătoare este marți?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri