Tort cu mousse de piersici! Un deliciu care se prepara usor


Aceasta reteta de tort este delicioasa si se prepara foarte usor. Iata ce ai de facut.

 

Ingrediente

 

1 pachet piscoturi, 2 borcane mari cu compot de piersici, 500 ml frisca, 2 pachete gelatina, 5 oua, o cana zahar, esenta de lamaie sau de portocala, fructe pentru ornat.

 

Mod de preparare

 

Piersicile din compot se pun la scurs. Cand s-au scurs se dau prin blender pana devin o pasta. Se pun ouale si zaharul intr-un castron. Se bat putin pana se omogenizeaza zaharul, apoi se pun pe baie de aburi. Intre timp se bate frisca tare si se da la frigider. Gelatina se pune la inmuiat in 3 linguri cu compot. Se amesteca bine ouale cu un tel, sa nu formeze cocoloase. Cand s-a ingrosat si arata ca o smantana se ia de pe foc. Gelatina se topeste si se adauga in crema de oua, apoi se pune si esenta. Se lasa putin la racit. Se adauga piureul de piersici in frisca. Crema racita se adauga si ea in frisca. Se tapeteaza o forma cu folie de plastic. Se pune un rand de piscoturi, unul de crema, piscoturi, crema si la sfarsit iar piscoturi. Se tine la frigider cateva ore pana se intareste crema. Se orneaza cu frisca si fructe, dupa imaginatia fiecaruia.

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fanii Puterea Dragostei aruncă bomba: Jador are iubită în afara competiției! Imagini incredibile cu cei doi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri