Topul alimentelor care duc la aparitia cancerului! Vezi ce sa nu mai consumi!


Topul alimentelor care duc la aparitia cancerului! Vezi ce sa nu mai consumi!

Alimentatia joaca un rol important in buna functionare a organismului. Insa, in momentul in care corpului i se ofera , se produce un dezechilibru.

Zaharul

Zaharul se gaseste in multe produse alimentare, ceea ce inseamna ca fara sa vrem consumam multe glucide care, in cantitati mari, afecteaza organismul.

Specialistii sustin ca acest ingredient „hraneste” celulele canceroase. Din aceasta cauza, riscul de a suferi de diverse tipuri de cancer este mult mai ridicat.

Carnea rosie


Studiile efectuate de-a lungul timpului arata ca persoanele care consuma in mod constant carne rosie au un risc mai mare de a suferi de cancer la colon sau de stomac, spre deosebire de aceia care mananca acest tip de carne in cantitati moderate.



De asemenea, si carnea procesata creste riscul de aparitie a tumorilor canceroase, intrucat acestea abunda in nitriat de sodiu, un colorant care creste termenul de valabilitate al produselor.

Cartofii prajiti, cipsurile din cartofi si alte snacks-uri

Aceste produse alimentare contin cantitati mari de acrilamida, o substanta carcinogena care se formeaza cand alimentele sunt preparate la temperaturi mari.


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

NOUTATE: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

CITEȘTE: Rețetă de bombe cu vișine. Nu necesită coacere

CITEȘTE: Cum faci ștrudelul de mere de 100 de ori mai bun ca la patiserie. Ăsta e secretul!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri