Top 4 filme cu cele mai frumoase povești. Filmul care este bazat pe o poveste reală

Top 4 filme cu cele mai frumoase povești. Filmul care este bazat pe o poveste reală
Top 4 filme cu cele mai frumoase povești

Află din rândurile de mai jos care sunt cele mai bune filme cu povești spectaculoase!

Iată care sunt cele mai frumoase filme de vizionat alături de partenerul de viață, prietenii sau familia!

Top 4 filme cu cele mai frumoase povești[Sursa foto: freepik]

Topul filmelor cu cele mai frumoase povești

Five Feet Apart (La cinci pași de tine)

Top 4 filme cu cele mai frumoase povești[Sursa foto: Facebook]

Filmul "Five Feet Apart" este o poveste romantică și dramatică americană, fiind inspirat dintr-un roman cu același nume scris de Rachael Lippincott.

Povestea se concentrează pe doi tineri, Stella și Will, care suferă de fibroză chistică și sunt nevoiți să păstreze o distanță de cinci ”pași” pentru a se proteja de infectare. Cu toate acestea, această restricție nu îi împiedică pe cei doi să dezvolte o conexiune profundă, încurajându-i să lupte împotriva bolii și să trăiască în prezent.

The Notebook (Jurnalul)

Top 4 filme cu cele mai frumoase povești[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Filmul "The Notebook" este o poveste romantică din 2004. Această creație cinematografică a devenit un clasic al genului romantic, apreciat pentru povestea sa frumoasă și interpretările remarcabile ale actorilor. Astfel, povestea se desfășoară în Carolina de Nord și se derulează pe două linii temporale, cu un bătrân, Duke, citind o poveste unei femei cu Alzheimer, Allie.

Această poveste relatează dragostea intensă și pasională dintre tinerii Noah Calhoun și Allie Hamilton în anii 1940.

Cei doi se întâlnesc într-o vară, se îndrăgostesc profund, dar sunt separați din cauza diferențelor sociale și a presiunilor părinților lui Allie. Cu toate acestea, sentimentele lor persistă și revin când Allie se întoarce la casa de vară a familiei după mulți ani, confruntându-se cu alegeri dificile privind inima și viitorul său, chiar dacă este logodită cu un alt bărbat bogat.

The Last Song (Ultimul cântec)

Top 4 filme cu cele mai frumoase povești[Sursa foto: Facebook]

Filmul "The Last Song" este romantic și dramatic, fiind bazat pe un roman scris de Nicholas Sparks și regizat de Julie Anne Robinson. Acesta prezintă povestea lui Ronnie Miller, o adolescentă rebelă, și relația ei în reconstrucție cu tatăl ei, Steve, în timpul unei veri pe coasta Carolinei de Nord. În această perioadă, Ronnie se îndrăgostește de Will Blakelee, iar filmul explorează subiecte precum dragostea, pierderea și iertarea.

Good Will Hunting

Top 4 filme cu cele mai frumoase povești[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Filmul "Good Will Hunting" este o poveste dramatică și de comedie, fiind scris și interpretat de Matt Damon și Ben Affleck, și regizat de Gus Van Sant, câștigând un Premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu original. Povestea se axează pe Will Hunting, un tânăr genial cu probleme comportamentale, care, sub îndrumarea unui profesor, încearcă să-și descopere adevăratul potențial, luptându-se cu trecutul său tumultuos și problemele cu legea.

Astfel, filmul de Oscar explorează tema maturizării și a potențialului uman.

The Pursuit Of Happyness (În căutarea fericirii)

Filmul "The Pursuit of Happyness" este biografic și dramatic, cu regia lui Gabriele Muccino și rolurile principale interpretate de Will Smith și fiul său, Jaden Smith.Acesta este inspirat din viața reală a lui Chris Gardner, iar povestea urmărește lupta acestuia, în calitate de tată singur, pentru a-și asigura un viitor mai bun pentru el și fiul său, trecând prin dificultăți financiare și fără adăpost, dar perseverând pentru a-și găsi succesul în lumea financiară și a oferi fiului său un viitor mai bun. Așadar, filmul ilustrează determinarea și eforturile lui Chris Gardner pentru a-și schimba viața și a-și oferi fiului său un trai mai bun, punând accent pe puterea umană de a depăși obstacolele și de a obține succesul.

”Jurnalul” este bazat pe o poveste reală

Top 4 filme cu cele mai frumoase povești[Sursa foto: freepik]

Filmul "Jurnalul" este inspirat dintr-un cuplu real, asemănător cu Noah și Allie. Nicholas Sparks a scris cartea bazată pe bunicii fostei sale soții, care au fost împreună timp de 60 de ani. Bunicii nu au putut ajunge la nunta lui Nicholas și Cathy din cauza bolii, așa că a doua zi după ceremonie, Nicholas și Cathy au purtat din nou costumul și rochia lor de nuntă și i-au surprins pe cei doi cu o a doua celebrare privată. Astfel, cuplul a fost o sursă de inspirație pentru autor și a contribuit la creația poveștii din film.Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Filmele verii vin cu bilete cadou

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies