Top 3 lucruri la care să te aștepți de la un studio de videochat bun


Top 3 lucruri la care să te aștepți de la un studio de videochat bun

În prezent, meseria de "model de videochat" nu este inclusă în nomenclator, deși România este printre țările cu cele mai mari cifre de afaceri din domeniu. Numărul fetelor care lucrează ca model la noi în țară a depășit deja 300.000. Numărul studiourilor este în continuă creștere. Dacă te gândești să colaborezi cu un astfel de studio, sunt câteva lucruri care necesită atenție sporită din partea ta, înainte să semnezi.


In articol:

Uite trei lucruri pe care ți le oferă un studio de videochat bun

Contract

Videochatul, conform legislației din România, este 100% legal. Ca să poată plăti taxe și impozite la stat, modelele și studiourile de videochat din țară încheie contracte pe drepturi de autor.

După caz, acolo unde există posibilitatea și modelul deține o firmă, se lucrează pe propria firmă.

În oricare dintre cazuri, trebuie să existe un contract, în care să fie trecute datele tale și datele studioului cu care semnezi (datele trebuie să fie corecte), obligațiile și drepturile pe care le au ambele părți implicate (tu și studioul), detalii despre plată și condițiile în care se poate încheia contractul.

Verifică toate aceste informații înainte să semnezi. Lucrurile pot lua întorsături urâte dacă munca pe care o faci nu este recunoscută și validată de un contract. 

Transparență 

Ai nevoie ca studioul cu care urmează să colaborezi să fie cât se poate transparent. Să ți se spună încă de la început care sunt site-urile cu care vei lucra, dacă ai anumite obligații și dacă da, care sunt acestea, care sunt sumele la care să te aștepți, cum poți să evoluezi, care este programul de lucru.

De altfel, să ți se prezinte drepturile și obligațiile care, prin contract, revin studioului (și pe care tu trebuie să le fi citit deja). 

Studiourile care funcționează legal îți pun la dispoziție, chiar de pe site, toate informațiile de care tu ai nevoie să iei o decizie. Kendra Studio, unul dintre studiourile serioase și printre cele mai bune din România îți prezintă întreg procesul de angajare pentru locațiile din București în secțiunea angajări Kendra Studio. Găsești aici multe informații utile, iar dacă ai și alte întrebări, pe al căror răspuns nu l-ai găsit, în chat ți se va răspunde la fiecare în parte. Un interviu îți va fi, iarăși, de mare ajutor. 

Confidențialitate 

Este important să ai asigurată confidențialitatea, chiar prin contract. Întreabă de acest aspect în timpul interviului și caută secțiunea detaliată în contract înainte să semnezi. Un studio bun va bloca România pentru conturile care se creează pe site-urile colaboratoare. Indiferent de motivele pentru care nu ai vrea ca ceilalți să știe despre jobul tău, studioul trebuie să-ți asigure confidențialitatea. 

Tu trebuie să te aștepți la un contract, transparență și confidențialitate de la studioul de videochat cu care urmează să colaborezi. La rândul lor, oamenii de acolo vor aștepta de la tine seriozitate, dedicare și consecvență. Tu vii cu ceva, ei vin cu ceva și lucrurile nu au cum să nu funcționeze conform planului. Dacă te gândești să intri în lumea videochatului, alege cu grijă oamenii cu care urmează să lucrezi! 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum sa lupti impotriva ridurilor prin alimentatie

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Sfatul zilei din 29 noiembrie 2022. O zodie primește o sumă mare de bani

Siropul de brad si beneficiile sale

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Am acceptat situația.” Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie militară încasează lună de lună. Fostul tenismen riscă sancțiune, după ce a fost prins sub influența alcoolului la volan
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri