Tiamina, cunoscuta drept vitamina B1, este o vitamina solubila in apa si e intâlnita in majoritatea alimentelor.
1) Mazare: 1 cana: 0.386
2) Sparanghel: 1 ceasca: 0.19mg (13% DV)
3) Varza de Bruxelles: 1 cana: 0.122 mg (8% DV)
4) Seminte de susan: 2 linguri: 0.142 mg (9% DV)
5) Seminte de floarea-soarelui: ¼ cana: 0,17 mg (11% DV)
6) Fistic: 1 oz: 0.247 mg (16% DV)
7) Hering: 1 filet: 0.105 mg (7% DV)
8) Ciuperci crimini: 1 cana: 0,068 mg (4,5% DV)
9) Seminte de in: 1 lingura: 0.115 mg (8% DV)
10) Spanac: 1 buchet: 0.265 mg (18% DV)
Sursa: ElaCraciun.ro
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro