Toni Myers s-a stins din viață


Cunoscuta regizoare de filme originară din Canada, Toni Myers, a murit. Era un pionier în industria cinematografică.

Toni Myers s-a stins din viață în reședința familiei din Toronto. Se lupta de mai multă vreme cu cancerul.

Vestea morții sale a fost confirmată de IMAX. Toni Myers a fost producător, regizor și editor pentru mai multe filme, documentare și seriale TV. Producțiile ei se bazau pe explorarea oceanelor și a spațiului, potrivit ciao.ro.

Ultima ei producție se numește "O planeta frumoasă" și a fost realizată în 2016. Este un documentar narat de celebra actriță Jennifer Lawrence. Toni Myers a mai regizat și documentarul "Hubble 3D", narat de Leonardo DiCaprio, și documentarul "Under the Sea 3D", narat de Jim Carrey.

Mesaj emoționant după decesul lui Toni Myers

„Contribuțiile incredibile ale lui Toni Myers către IMAX și lumea filmului sunt marcate de pasiunea ei, bunătatea și abilitatea unică de a inspira speranța în alții prin modul în care povestea. În ultimii 25 de ani am fost norocos să o pot numi pe Toni prietena mea. Sunt convins că toți cei care au colaborat cu ea au același sentiment. Este și a fost un om unic, cum rar întâlnești în viață. O să ne fie dor de ea”, a fost mesajul emoționant al lui Richard Gelfond, CEO al IMAX, după moartea lui Toni Myers.

Toni Myers s-a născut în Toronto. A frecventat cursurile Colegiului de Arte și și-a început cariera în televiziune, ca editor. A colaborat cu artiști renumiți ca John Lennon, Yoko Ono și Santana.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fanii Puterea Dragostei sunt in alertă! Livian și Bianca au fugit de la hotel, după scandalul despre videochat? „Și-au luat bagajele și au plecat. Staff-ul nu îi găsește”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri