Tocana de oaie ca pe Valea Jiului si pasat momarlanesc. Iata cum pregatiti aceste retete stramosesti vechi de peste 100 de ani


George Mihai va invita in rubrica "Tara-n bucate" la cea mai buna tocana de oaie de pe Valea Jiului si la pasatul momarlenesc.

Iata cum pregatiti aceste preparate traditionale din Retezat, vechi de peste 100 de ani. Intre pe stirilekanald.ro si vezi reteta pas cu pas.


Citește și:

Reteta de slabit cu cartofi si lapte degresat

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

Cele mai usoare savarine de casa! Reteta pentru incepatoare!

Desert cu ciocolata dupa reteta Andreei Banica! Nu ai mancat nimic mai bun!

Reteta pentru cel mai bun pilaf! Ce sa faci ca sa nu fie lipicios

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Specialistul în implant și tratamente de păr Ensar Duman: "Nu încurajez implantul de păr la femei. Recomand tratamentul cu laser!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri