Toamna vine cu viroze! Invata sa le recunosti si sa le tratezi in mod eficient!

Toamna vine cu viroze! Invata sa le recunosti si sa le tratezi in mod eficient!
Toamna vine cu viroze! Invata sa le recunosti si sa le tratezi in mod eficient!

Putem preveni virozele in mai multe metode. In primul rand, printr-o alimentatie bogata in vitamina C pentru ca aceasta este o vitamina care stimuleaza productia de interferon care produce virusii.

 

Medicul Daniel Albu a fost invitat in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a vorbit despre viroze.
"Putem preveni virozele in mai multe metode. In primul rand, printr-o alimentatie bogata in vitamina C pentru ca aceasta este o vitamina care stimuleaza productia de interferon care produce virusii. In al doilea rand, dintre alimentele pe care trebuie sa le consumam se numara fructele.
Cele mai bogate in vitamina C sunt citricele, fructul de kiwi, verdeturile autohtone precum patrunjelul. Virozele sezoniere pot fi prevenite prin vaccinare, alimentatie si miscare.", a spus medicul.
##VIDEO19956##
"Vaccinul nu este o solutie sigura, protejeaza intr-o proportie de 40%. Virusul gripal are peste 150 de tulipini. Este imposibil sa faci un vaccin care sa le contina. Nu tratati virozele de toamna cu antibiotice.
Virozele obisnuite se pot combina cu viroze bacteriene, insa nu putem stabili asta singuri. Trebuie sa mergem la doctor. Spre norocul nostru, din ce in ce mai putine antibiotice se elibereaza fara reteta. Ceaiul de ghimbir si ceaiul de echinaceea sunt niste antivirale foarte bune si puternice. O viroza banala dureaza intre 7 si 14 zile.", a continuat medicul Daniel Albu.
Copiii mici si batranii sunt cei mai expusi la viroze.

Medicul Daniel Albu a fost invitat in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a vorbit despre viroze.

" Putem preveni virozele in mai multe metode. In primul rand, printr-o alimentatie bogata in vitamina C pentru ca aceasta este o vitamina care stimuleaza productia de interferon care produce virusii. In al doilea rand, dintre alimentele pe care trebuie sa le consumam se numara fructele.

Cele mai bogate in vitamina C sunt citricele, fructul de kiwi, verdeturile autohtone precum patrunjelul. Virozele sezoniere pot fi prevenite prin vaccinare, alimentatie si miscare
.", a spus medicul.

##VIDEO19956##

" Vaccinul nu este o solutie sigura, protejeaza intr-o proportie de 40%. Virusul gripal are peste 150 de tulipini. Este imposibil sa faci un vaccin care sa le contina. Nu tratati virozele de toamna cu antibiotice.
Virozele obisnuite se pot combina cu viroze bacteriene, insa nu putem stabili asta singuri. Trebuie sa mergem la doctor. Spre norocul nostru, din ce in ce mai putine antibiotice se elibereaza fara reteta. Ceaiul de ghimbir si ceaiul de echinaceea sunt niste antivirale foarte bune si puternice. O viroza banala dureaza intre 7 si 14 zile
.", a continuat medicul Daniel Albu.

Copiii mici si batranii sunt cei mai expusi la viroze.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

7 rețete sănătoase pe care să le pregătești primăvara

Vești proaste pentru Gabriela Cristea! Ce s-a aflat după demisia de la Antena Stars EXCLUSIV

Minerva este condusă astăzi pe ultimul drum! Fratele Gabrielei Dima, detalii exclusive despre înmormântarea de la Arad: „Slujba va fi ținută de cinci preoți” | EXCLUSIV

Cine este tânărul de 30 de ani care a murit în accidentul din Iași

Fiica Mărioarei Man Gheorghe, Ana, a trecut printr-o intervenție necesară! "Nu pot să spun... cât a durat operația... o oră și jumătate, ceva..."

Cod galben de ninsori și vânt puternic. Meteorologii ANM anunță că va ninge inclusiv în București

Cel puțin 50 de oameni au murit într-un club cuprins de flăcări, noaptea trecută


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies