Ti-a ramas friptura dupa Sarbatori? Uite in ce combinatii o poti folosi!

Ti-a ramas friptura dupa Sarbatori? Uite in ce combinatii o poti folosi!
Ti-a ramas friptura dupa Sarbatori? Uite in ce combinatii o poti folosi!

Carnea de la friptura de vita, porc, pui sau curcan o poti folosi in salate.

 

Daca nu s-a servit toata friptura si nimeni nu mai vrea sa manance din ea pentru ca deja s-au saturat de gustul ei, transform-o intr-o salata de legume si cruditati.
De exemplu, carnea de curcan poate fi amestecata cu frunze de salata si laptuca, rosii, oua fierte, bucati de avocado, ardei gras, ceapa, bacon si branza. Ca sos, se realizeaza un dressing din suc de lamaie, coaja de lamaie, coriandru, maioneza, sare, piper si smantana.
Din carne de vitel si carne de porc poti face un amestec pentru cateva portii de paste bolognese. Marunteste foarte bine carnea de la friptura cu ajutorul unui cutit si pune-o in sosul de paste.
Daca iti ramane niste jambon, taie-l cubulete si pune-l in blender alaturi de mustar, praz tocat, maioneza si piper.
Pasta astfel obtinuta o poti intinde pe paine pentru cateva sandwich-uri delicioase sau pe biscuiti sarati, pentru aperitive. Garniseste cu felii de castravete.
Sursa

Daca nu s-a servit toata friptura si nimeni nu mai vrea sa manance din ea pentru ca deja s-au saturat de gustul ei, transform-o intr-o salata de legume si cruditati.

De exemplu, carnea de curcan poate fi amestecata cu frunze de salata si laptuca, rosii, oua fierte, bucati de avocado, ardei gras, ceapa, bacon si branza.

Ca sos, se realizeaza un dressing din suc de lamaie, coaja de lamaie, coriandru, maioneza, sare, piper si smantana.Din carne de vitel si carne de porc poti face un amestec pentru cateva portii de paste bolognese. Marunteste foarte bine carnea de la friptura cu ajutorul unui cutit si pune-o in sosul de paste.

Daca iti ramane niste jambon, taie-l cubulete si pune-l in blender alaturi de mustar, praz tocat, maioneza si piper.
Pasta astfel obtinuta o poti intinde pe paine pentru cateva sandwich-uri delicioase sau pe biscuiti sarati, pentru aperitive. Garniseste cu felii de castravete.

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Care sunt imperfecțiunile pe care chiar Gabriela Cristea le-a evidențiat la propria persoană? Fosta prezentatoare TV a spus lucrurilor pe nume! "51 și nu mă plâng!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

Povestea Rodicăi, pisica de la Stația Meteorologică de pe Vârful Omu! Felina trăiește de ani buni la 2.500 de metri altitudine: „E curată, harnică şi e un mare vânător”

Sâmbătă, de la ora 14:45, la ”ROventura”, Vrancea, un ținut unic, de poveste

ȘOC TOTAL în „Casa iubirii”! De necrezut cine apare în emisiune! Concurenții rămân MASCĂ

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies