Ti-a ramas frigiderul plin dupa Paste si nu stii ce sa faci cu mancarea? Noi iti prezentam cele mai simple retete de dupa sarbatori


Pastele a trecut, dar frigiderul a ramas plin? Daca v-ati saturat de mancarea grea de sarbatori, e timpul sa refolositi ingredientele ramase. Cantareata Adriana Irimies vine cu o reteta simpla si foarte gustoasa.

Vom pregati impreuna o reteta prin care toate gospodinele vor economisi ceea ce a mai ramas de la masa de Paste, respectiv ouale.

Daca ati inrosit prea multe oua de Paste nu le lasati sa se strice! Le puteti folosi pentru ceea ce gospodinele din Ardeal numesc "salata in straturi"! Celalalte ingredientele le-aveti sigur in casa!

Cas, iaurt, sau lapte acru cum se spune la noi si verdeata. Verdeata are asa: cozi de usturoi, de ceapa tocate marunt, patrunjel, telina si eu pun si leustean.

Pe langa lactate, verdeturi si oua, mai aveti nevoie de timp: nu mult, doar 10 minute! Atat ne va lua sa transformam reciclam mancarea pe care altfel am fi aruncat-o!

RAPID, USOR, GUSTOS

Vom incepe cu ouale. Se dau printr-o razatoare fina. Maruntiti la fel si cascavalul! Asezati, apoi, totul intr-un vas!

Vom incepe foarte usor sa asezam in straturi. Incepem cu ouale . Dupa ce am pus ouale, condimentam cu sare si piper , foarte putin, nu mult, apoi vom aseza cascavalul, apoi verdeata si usor punem iaurt degresat.

Repetati miscarea pana se umple farfuria! Cat am zice "pofta buna", salata de oua in straturi e gata!

Aceasta reteta poate fi servita si cu paine si fara, dar mai ales cu verdeata.

DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Cea mai simplă și rapidă rețetă de dulceață de căpșuni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri