Theo Rose, declarații despre nunta cu Alex Leonte: „Graba strică treaba”

Theo Rose si iubitul
Theo Rose si iubitul sunt impreuna de patru ani

Ce spune Theo Rose despre nunta cu Alex Leonte. Când va avea loc marele eveniment și ce crede artista despre iubitul ei.

Theo Rose și iubitul ei se iubesc de mai bine de patru ani, însă nu se gândesc să facă pasul cel mare. Cei doi așteaptă momentul potrivit pentru a ajunge în fața altarului.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit în cadrul unui interviu cum și-ar dori să fie nunta ei cu nepotul lui Nea Marin Barbu. De asemenea, frumoasa artistă a recunoscut faptul că este greu pentru orice bărbat să fie într-o relație cu ea.

„Normal că mi-am imaginat (n.r. «nunta») și în Maldive, pe o plajă, frumos, eu cu el și cu un preot, și cu încă 3-4 zgarabeți în spatele nostru. Normal că mi-am imaginat scenariile astea, dar acum, la ce program am, Dumnezeu știe pe unde oi apuca să fac nunta.

Theo Rose
Theo Rose, declaratii despre nunta[Sursa foto: Instagram]

Parcă vezi că ajung să zic da și după mă duc că am cântare sau filmare, sau ce-oi avea.

De ce să grăbim oamenii, graba strică treaba, lasă-l așa să se gândească bine înainte, că nici cu mine nu-i ușor. Aoleu, ce poamă sunt! Sunt poamă rea, eu spun, e un stres să fii iubitul meu, chiar cred asta!

Și eu, ca om, nu sunt tocmai normală dacă am ajuns să fac chestia asta, că în domeniul ăsta care e normal?!”, a declarat Theo Rose în nota jovială care a consacrat-o.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Theo Rose a vorbit despre nuntă! Ce a putut spune despre iubitul ei, Alex Leonte: „Să se gândească bine înainte”

Mai mult decât atât, Theo Rose a recunoscut că iubitul ei este un bărbat așa cum și-ar dori orice femeie și că o ajută și o sprijină în toate demersurile sale artistice.

Theo Rose recunoaște că iubitul ei e perfect pentru ea

„Te fac să vrei să te implici în chestia asta! Și dacă te implici prea mult, tot nu-i bine! Da, (n.r. «vine la concerte»), eu l-am rugat și el a făcut prostia să accepte.

Citeste si: Îndrăgita artistă Theo Rose, probleme cu plămânii după ce s-a vindecat de COVID-19

Theo Rose
Theo Rose, declaratii despre iubit[Sursa foto: Instagram]

Nu, (n.r. «nu e gelos»), asta e cea mai mică problemă a noastră, e chiar omul potrivit pentru o artistă, tocmai pentru că n-am avut niciodată probleme. Înțelege absolut tot și urmează să vedeți niște chestii, că în videoclipuri se mai întâmplă lucruri.

Nu îi face nici lui plăcere să vadă, că nu e masochist, dar mă suține în tot ce fac.

Eu mai am gura mare câteodată, trebuie să recunosc, nu e ușor pentru el!”, a mai adăugat Theo Rose.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Colaborarea anului în lumea muzicală! Elena Gheorghe şi Theo Rose au lansat piesa “Lumina”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies