Colaborarea anului în lumea muzicală! Elena Gheorghe şi Theo Rose au lansat piesa “Lumina”


“Lumina”, piesa interpretată de Elena Gheorghe şi Theo Rose, îmbie la dans şi dă o poftă extraordinară de viaţă.


In articol:

Elena Gheorghe şi Theo Rose, două dintre cele mai iubite şi talentate artiste din România, au făcut surpriza primăverii, cu o colaborare inedită şi fresh.

 Piesa "Lumina" le prezintă pe soliste, două “leoaice” veritabile, într-o postură neaşteptată, Elena fiind cea care cântă în limba română, în timp ce Theo interpretează versurile în aromână.

Citeste si: Elena Gheorghe este însărcinată? Ce spune frumoasa artistă: "E o mare bucurie"

Vocile, personalităţile, şi energiile celor două cântăreţe se împletesc perfect, iar vibe-ul piesei dă, încă de la primele acorduri, o stare de bine, de relaxare şi voie bună.

Care este mesajul piesei “Lumina”?

Piesa interpretată de Elena şi de Theo Rose are în centru iubirea! Iubirea aceea puternică, profundă, care schimbă oamenii pentru totdeauna.

Lumina” reprezintă iubirea pe care cu toţii o avem în suflete şi o dăruim persoanelor iubite. “Lumina” este iubirea fără de care nu putem trăi. Este o melodie armânească şi e compusă de Daniel Peanci, cu versuri adaptate in limba română, de Theo, ca să fie pe înţelesul tuturor.

E prima piesă armânească în care cânt în limba română, probabil si singura;) ”, spune Elena.

Citeste si: Elena Gheorghe, surpriză de proporții pentru copiii ei! Se mărește familia artistei: „Plănuiesc ca săptămâna viitoare...”

Theo Rose este invitata Elenei Gheorghe la concertul solistei, care va avea loc pe 24 mai, la Sala Palatului

Artistele s-au înţeles foarte bine, din toate punctele de vedere, ambele fiind creative, determinate şi perfecţioniste

" O adevărată plăcere să lucrez cu Theo Rose! Această minune de fată nu numai că are o voce superbă ce transmite atâta căldură, dar este şi un suflet tare bun, un om cu care am lucrat atât de uşor. Mai mult decât atât, ea este unul dintre invitaţii mei de la concertul de pe 24 mai, de la Sala Palatului, unde vă aşteptăm pe toţi să ne bucurăm de muzică live, de dans şi de multe alte surprize", a declarat Elena despre colega ei.

" Elena Gheorghe este una dintre vocile pe care le-am studiat când eram copil şi această invitaţie a însemnat foarte mult pentru mine. Am constatat, cântând această piesă împreună, că vocile ni se aseamănă şi se potrivesc foarte bine. Sunt sigură că oamenii vor fi încântaţi de colaborare şi îi aştept să ne audă performând şi live, împreună, pe 24 mai, la Sala Palatului. Abia aştept să vedem cum se simte", a spus Theo Rose.

Şi nu putem să nu vorbim şi despre ţinutele deosebite purtate de Elena şi de Theo în videoclip. Rochiile colorate, cu petale, lucrate manual, cu multă migală, sunt semnate Nicoleta Negură şi Codrina Apostol, iar celelalte creaţii superbe îi aparţin Clarei Rotescu. Ţinutele cadrează perfect cu mesajul transmis de această compoziţie muzicală, ce stă sub semnul prospeţimii şi vitalităţii.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine a inventat pastele. „Dacă le combinăm la o masă și cu ce trebuie, pastele devin un aliment chiar sănătos”

Cine a inventat papanașii. „A salvat generații întregi de gospodine de la coacerea miezului problematic”

Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri