Theo Rose şi–a dezvăluit toate complexele. „Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată”


Deşi mulţi ar spune că este în cea mai bună formă a ei, Theo Rose are multe complexe de ordin estetic


In articol:

Theo Rose  este una dintre cele mai iubite artiste ale României. Multe persoane ar spune că are un trup de indiviat şi nu ar avea nevoie de alte îmbunătățiri. Cântăreața nu este de aceeași părere. Chiar dacă are 25 de ani, artista s-a hotărât să facă unele schimbări pentru a arăta mult mai bine.

Theo Rose se confruntă cu probleme de ordin estetic

Citeste si: Biografie THEO ROSE. ”Nu am crescut deloc cu manele în casă, am avut folclor, romanțe, rock-ul lui frate-miu”

Citeste si: Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

Într-un interviu a vorbit deschis despre faptul că vârsta uneori începe să îşi spună cuvântul, iar gena nu o mai ajută ca în trecut. Artista a detaliat multe dintre complexele ei, deşi are o greutate sub 50 de kilograme.

„Am început să nu mai mizez pe genă. Nu mă duc de nebună la sală. Am început să văd una alta pe corpul meu. Atunci când ești mai corpolentă și ai niște celulită, este justificat, că sunt niște kilograme în plus.

Dar când ești slabă și se vede celulita pe tine, atunci trebuie să îți faci probleme. Dacă ți se plescăie pielea, nu poți să dai din mână că îți atârnă pielea, atunci iar este o problemă. Nu am vrut să ajung în stadiul ăla. Totuși, sunt și eu artist, mai apar și eu pe colo, pe dincolo, mai arăt un picior, un braț. Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată.
Mai sunt și slabă și mică, ce Doamne iartă-mă fac? Nu pot să stau dărâmată”
, a declarat Theo Rose pentru EGO.ro.

Citeste si: Cine este VIVIANA SPOSUB. "Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis."

Cum se îngrijește Theo Rose

Practic, cântăreaţa îşi doreşte să rezolve problemele legate de calitatea pielii şi nu neapărat, să slăbească. Acest lucru îl consideră important mai ales că apariţiile ei televizate  trebuie să fie impecabile.

„Vreau să îmi dau interesul. Un corp am, o viață am. Sunt tânără, acum sunt de făcut lucrurile astea. Nu yoga, pilates, din astea în alte limbi. Nu pot să fac yoga, meditații, pentru că nu îmi stă mintea în loc, eu mă gândesc la 30 de lucruri. Mă duc la aparate. Nu te gândi că mă duc și fac cu greutăți mari. Are grijă antrenorul să nu îmi dea mai mult decât pot să duc. Adică fac acolo de bun-simț astfel încât să fiu tonifiată.” a specificat Theo Rose.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este artista THEO ROSE. ”Nu am crescut deloc cu manele în casă, am avut folclor, romanțe, rock-ul lui frate-miu”

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Cine este ANCA DUMITRA. „În cei cinci ani de facultate nu m-am remarcat cu comedia. Nu știam că am și latura asta comică”

Biografie OTILIA BILIONERA. „De mică mi-am dorit să fiu cântăreață, dansam în fața oglinzii cu spray-ul”

Cine este RAUL TIȘA, soțul Alinei Ceușan. „E genul de băiat brunet, înalt, frumos de te uiți după el pe stradă, că nu ai cum să nu o faci"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

La ce temperatură se bea vinul roșu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri