Theo Rose şi–a dezvăluit toate complexele. „Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată”

Theo Rose şi–a dezvăluit toate complexele. „Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată”
Theo Rose şi–a dezvăluit toate complexele. „Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată”

Deşi mulţi ar spune că este în cea mai bună formă a ei, Theo Rose are multe complexe de ordin estetic

Theo Rose  este una dintre cele mai iubite artiste ale României. Multe persoane ar spune că are un trup de indiviat şi nu ar avea nevoie de alte îmbunătățiri. Cântăreața nu este de aceeași părere. Chiar dacă are 25 de ani, artista s-a hotărât să facă unele schimbări pentru a arăta mult mai bine.

Theo Rose se confruntă cu probleme de ordin estetic

Citeste si: Biografie THEO ROSE. ”Nu am crescut deloc cu manele în casă, am avut folclor, romanțe, rock-ul lui frate-miu”

Citeste si: Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Într-un interviu a vorbit deschis despre faptul că vârsta uneori începe să îşi spună cuvântul, iar gena nu o mai ajută ca în trecut. Artista a detaliat multe dintre complexele ei, deşi are o greutate sub 50 de kilograme.

„Am început să nu mai mizez pe genă. Nu mă duc de nebună la sală. Am început să văd una alta pe corpul meu. Atunci când ești mai corpolentă și ai niște celulită, este justificat, că sunt niște kilograme în plus.

Dar când ești slabă și se vede celulita pe tine, atunci trebuie să îți faci probleme. Dacă ți se plescăie pielea, nu poți să dai din mână că îți atârnă pielea, atunci iar este o problemă. Nu am vrut să ajung în stadiul ăla. Totuși, sunt și eu artist, mai apar și eu pe colo, pe dincolo, mai arăt un picior, un braț. Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată.
Mai sunt și slabă și mică, ce Doamne iartă-mă fac? Nu pot să stau dărâmată”
, a declarat Theo Rose pentru EGO.ro.

Citește și: Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii- kanald.ro

Citește și: Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este VIVIANA SPOSUB. "Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis."

Cum se îngrijește Theo Rose

Practic, cântăreaţa îşi doreşte să rezolve problemele legate de calitatea pielii şi nu neapărat, să slăbească. Acest lucru îl consideră important mai ales că apariţiile ei televizate  trebuie să fie impecabile.

„Vreau să îmi dau interesul. Un corp am, o viață am. Sunt tânără, acum sunt de făcut lucrurile astea. Nu yoga, pilates, din astea în alte limbi. Nu pot să fac yoga, meditații, pentru că nu îmi stă mintea în loc, eu mă gândesc la 30 de lucruri. Mă duc la aparate. Nu te gândi că mă duc și fac cu greutăți mari. Are grijă antrenorul să nu îmi dea mai mult decât pot să duc.

Adică fac acolo de bun-simț astfel încât să fiu tonifiată.” a specificat Theo Rose.Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Cine este ANCA DUMITRA. „În cei cinci ani de facultate nu m-am remarcat cu comedia. Nu știam că am și latura asta comică”

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Biografie OTILIA BILIONERA. „De mică mi-am dorit să fiu cântăreață, dansam în fața oglinzii cu spray-ul”

Nona, mesaj cu subînțeles pentru Patrick: „Te-aș iubi!” Fanii o vor din nou în Casa iubirii

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies