Terapia cu sfecla impotriva leucemiei si a celulelor canceroase


Sucul de sfecla este unul din cele mai puternice preparate medicinale naturale, cu o traditie lunga in folclorul international.

Sfecla rosie a demonstrate rezultate excelente in recuperarea pacientilor cu cancer, in special cu leucemie.

Sfecla rosie contine betaina si aminoacizi care au proprietati anti-cancerigene naturale. In plus, aceasta planta are efecte anti-inflamatoare, antioxidante si detoxifiante, importante pentru tratarea cancerului si redobandirea sanatatii.

Studiile realizate pana in present arata ca betaina – compusul activ principal din sfecla ataca celulele canceroase din tesuturile corpului. Pigmentii care dau sfeclei culoarea intensa, numiti betacianini, s-au dovedit de asemenea agenti anticancerigeni foarte puternici, in special impotriva cancerului de colon si de san, dar si impotriva altor boli grave.

Conform statisticilor, majoritatea pacientilor cu cancer raspund bine la terapia cu suc de sfecla.

Cum se face tratamentul cu suc de sfecla

Terapia cu sfecla rosie impotriva leucemiei si a tumorilor este foarte simpla. Bolnavii de cancer trebuie sa consume cate 500 ml de suc de sfecla rosie pe zi, circa 2 pahare. Cel mai bun moment al zilei pentru a bea acest suc este dimineata, pe stomacul gol, sau la 1 ora dupa micul dejun. Alti cercetatori vorbesc despre o cantitate de 900 de grame de sfecla pe zi, consumata rasa, in salate, sau sub forma de suc.

Cele mai bune rezultate s-au obtinut acolo unde pacientii au inceput tratamentul cu sfecla in faza incipienta a cancerului, crescand treptat doza de suc administrata zilnic. Cu toate acestea, intr-un studiu realizat pe pacienti bolnavi de cancer in stadiu avansat si neoperabil, consumul a cate 230 ml de suc de sfecla pe zit imp de 3-4 luni a dus la imbunatatirea semnificativa a starii de sanatate. In plus, sistemul imunitar al acestora a devenit mult mai puternic.

Gustul sucului de sfecla nu este tolerat de toata lumea la fel, de aceea acesta poate fi combinat cu suc de mere sau cu suc de morcovi si eventual putina miere de albine.

Bolnavii trebuie sa adopte un regim alimentar preponderent vegetal, bazat pe fructe, legume, zarzavaturi, seminte, nuci, salate, sucuri proaspete si mancaruri crude, nepreparate termic.

Nu incercati o terapie cu suc de sfecla rosie decat la sfatul medicului specialist, care poate stabili cea mai buna doza, si care poate monitoriza evolutia bolii si efectele tratamentului.
Sursa : www.lataifas.ro

DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Prăjitură rapidă cu biscuiți și frișcă - simplă, delicioasă și fără coacere!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri