Teo Trandafir, mesaj dureros după ce Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator: "Eu am fost acolo, aproape de moarte, știu ce înseamnă"


Teo Trandafir nu a rămas indiferentă când a aflat că Andreea Bălan trece prin clipe grele.

Îndrăgita prezentatoare tv a intrat live pe pagina sa de Facebook și i-a transmis un gând bun artistei. Teo Trandafir, care a trecut prin momente de cumpănă acum câțiva ani, și-a îndemnat prietenii virtuali să se roage pentru iubita cântăreață.

Citeste si: Andreea Bălan a suferit o complicație mortală în 90% dintre cazuri. Resuscitarea artistei a durat un minut

Teo Trandafir, mesaj pentru Andreea Bălan

„Să ne rugăm pentru Andreea Bălan. Dadea viață unui copil și în același timp era să plece dintre noi. Eu am fost acolo, aproape de moarte, știu ce înseamnă. Departe de a fi neaparat o admiratoare a ei, mă gândesc la ea și sper să se facă bine foarte repede. Știu că este bine acum și de aceea cu toții trebuie să-i transmitem un gând bun”, a spus prezentatoarea într-un live pe Facebook.

Citeste si: Medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan, dezvăluiri tulburătoare! "Mortalitatea este foarte mare în astfel de cazuri"

Medicii spun că Andreea Bălan și fetița sa sunt în stare bună

Vă reamintim că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Medicii au reușit să o salveze și au declarat că acest fapt se petrece foarte rar, însă în 90 % din cazuri pacienții nu mai pot fi salvați.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Serialul “Medici: Conducatorii orasului Florenta”, o impresionanta fresca a Italiei secolului al XV-lea, in curand, la Kanal D

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri