Tendințele anului în design: personalizarea și individualizarea!


Acasă este cel mai important loc din viața oricărei persoane. Aici ne relaxăm, muncim, câștigăm forță, petrecem timp cu cei dragi și ne creștem copiii. Desigur, atunci când aranjați un spațiu atât de semnificativ, ar trebui să vă ghidați în primul rând după gusturile și preferințele dumneavoastră. Totuși, dacă tu, ca și noi, ești inspirat de lucruri frumoase, precum schimbări și ești pregătit pentru ele - bine ai venit. Pentru a vă facilita sarcina de a crea interiorul perfect, am reunit toate tendințele stilului din 2021.

Acasă este cel mai important loc din viața oricărei persoane. Aici ne relaxăm, muncim, câștigăm forță, petrecem timp cu cei dragi și ne creștem copiii. Desigur, atunci când aranjați un spațiu atât de semnificativ, ar trebui să vă ghidați în primul rând după gusturile și preferințele dumneavoastră. Totuși, dacă tu, ca și noi, ești inspirat de lucruri frumoase, precum schimbări și ești pregătit pentru ele- bine ai venit. Pentru a vă facilita sarcina de a crea interiorul perfect, am reunit toate tendințele stilului din 2021.

Tendințele anului în design: personalizarea și individualizarea!
Tendințele anului în design: personalizarea și individualizarea!

De mulți ani, materialele naturale nu și-au pierdut relevanța. Lemnul, sticla, piatra și metalul încă scot din interior plasticul ecologic, iar țesăturile sintetice din tapițerie și decor sunt înlocuite cu cele naturale. Deosebit de populare în acest sezon sunt suprafețele din lemn nevopsit, texturile din piatră, plantele vii, ceramica și mobilierul din răchită.

Elementele decorative și imprimeurile graviteaza, de asemenea, asupra naturii.

Imaginile cu animale, păsări, frunze și flori apar din ce în ce mai mult în interiorul urban modern. Motivele tropicale vii și un imprimeu floral intens, care nu vor părăsi pereții și elementele de decor în anul curent, au devenit hitul necondiționat al anului 2021.

Citeste si: Cum alegi un mobilier de calitate? Totul despre palul melaminat!

Una dintre tendințele principale în materie de culoare este accentul pus pe palete luminoase și culori bogate în designul mobilierului, lămpilor, accesoriilor.

Nuantele pastelate, inspirate de stilul scandinav, merg pe marginea drumului. Nu este de mirare că institutul de culori Pantone a ales Ultra Violet ca culoare principală a anului 2021.

Violetul este o culoare complexă, dominantă, care este puțin probabil să se răspândească, deoarece este mai mult ca una boemă. Pentru iubitorii de tonuri mai restrânse, interiorul are recomandări și pentru culorile actuale ale anului curent: roz pudră, teracotă, galben miere, muștar, verde și Oceanside (sau albastru-gri-verde).

Tendințele anului în design: personalizarea și individualizarea!
Tendințele anului în design: personalizarea și individualizarea!

Metalul din interior nu este doar practic, ci și o tehnică elegantă. Dacă mai devreme acest material a fost găsit în principal în baie și în bucătărie, acum este folosit peste tot. Metalele calde precum alama, bronzul și cuprul sunt încă foarte populare printre designeri. Lămpile metalice se combină perfect cu marmura, sticla și betonul, iar măsuțele și mesele de cafea vor arăta în mod avantajos înconjurate de mobilier din catifea și lemn maro închis.

Citeste si: Designul interior in 2021 – forme rotunde si culori contrastante

Toate tipurile de acoperiri din metal negru devin rapid elegante. Strictă și elegantă, această culoare se potrivește perfect oricărui interior și conferă camerei o grafică sculpturală.

Destul de ciudat, dar cea mai importantă tendință din 2021 în design necesită doar ignorarea acestor tendințe, pentru a personaliza spațiul și a regla interiorul în primul rând pentru tine. În această abordare individuală a proiectării, este concentrat tot ceea ce este drag locuitorilor, se iau în considerare interesele și gusturile lor. Interiorul nu mai este limitat la cadrul unui singur stil, ci urmărește în primul rând nevoile și preferințele proprietarilor.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să îngrijești un perete vertical din ferigi și mușchi? Cele mai bune sfaturi!

Cum se descurcă fiica Amaliei Enache la școală? Alma a început clasa pregătitoare și se confruntă cu primele greutăți

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'

Cine este Mihai Budeanu. „A fost foarte greu, am fost la un pas de moarte.”

Locul în care Alexandru Arșinel va fi înmormânrat. Regretatul maestru își pregătise locul de veci, în urmă cu mai mult timp

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
  Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Povara inocenţilor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri