Tendințe de decorare a casei care vor domina restul anului 2020


În timp ce unele tendințe de decorare a casei sunt mofturi trecătoare, altele perseverează dintr-un motiv. Pentru a demonstra acest punct, am contactat un grup de designeri de interior pentru a afla ce tendințe actuale vor continua să domine lumea designului în acest an. De la spații cu mentalitate maximalistă până la camere Zoom și nu numai, aceste tendințe de design vor domni pe tot restul anului 2020 și vor fi probabil relevante și în 2021.


In articol:

Tendințe de decorare a casei care vor domina restul anului 2020! În timp ce unele tendințe de decorare a casei sunt mofturi trecătoare, altele perseverează dintr-un motiv. Pentru a demonstra acest punct, am contactat un grup de designeri de interior pentru a afla ce tendințe actuale vor continua să domine lumea designului în acest an. De la spații cu mentalitate maximalistă până la camere Zoom și nu numai, aceste tendințe de design vor domni pe tot restul anului 2020 și vor fi probabil relevante și în 2021.

Tendințe de decorare a casei care vor domina restul anului 2020
Tendințe de decorare a casei care vor domina restul anului 2020

Maximalism

Interioarele superioare sunt mai mult decât o modă. Vom continua să vedem mai multe spații maximaliste care sunt grele pentru culoare, model și detalii arhitecturale. Dacă doriți să creați un spațiu maximalist, vă recomand să vă jucați cu diferite texturi, să amestecați printuri și să introduceți mai multă culoare.

Culori strălucitoare de vopsea

Având în vedere că lumea se simte din ce în ce mai incertă și mai tumultuoasă de zi cu zi, oamenii se îndreaptă spre nuanțe vibrante. Culorile vopselei îndrăznețe care provin din natură, cum ar fi un albastru violet sau o nuanță de verde, pot influența atmosfera de la liniștită la veselă, în funcție de lumina și mobilierul din spațiul dumneavoastra.

Citeste si: Cum să-ţi decorezi casa când ai o viaţă de adult! Află totul aici.

Lucrări de artă

Crearea unor spații relaxate, pline de expoziții de artă neprețuite, va continua să fie o prioritate pentru iubitorii de decorațiuni interioare în 2020. Nu toată arta trebuie să fie perfect atârnată.

Spații multifuncționale

Pe măsură ce tot mai mulți oameni trec la muncă și predau copiilor de acasă, a face spațiile multifuncționale va rămâne la modă. Cu lucrul de acasa devenind norma pentru atât de mulți, prevăd o dorință continuă de a transforma fiecare picior pătrat într-o reflectare mai puternică a cine suntem și a modului în care trăim. Cu o utilizare sporită a culorilor și modelelor îndrăznețe, precum și o abordare atentă a spațiilor multifuncționale, niciun spațiu nu ar trebui să se piardă.

Citeste si: Combinații de culori care vă vor face prietenii verzi de invidie

Decor antic

Designul interior folosește tot mai mult piese de epocă și antice. Măiestria este adesea superioară și are de obicei o poveste. Pe măsură ce clienții devin mai conștienți de impactul lor asupra mediului, cumpărarea de piese de epocă face parte din această conștientizare. Oferirea unei a doua vieți pieselor este tendința. Fie că este vorba despre un bust mic, pictură sau canapea mare, piesele de epocă pot fi încorporate în orice spațiu, adăugând caracter instant.


Citește și:

Designul interior in 2021 – forme rotunde si culori contrastante

Stadionul Național din Varșovia, transformat in spital COVID! Când va fi gata?

Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă?

Maria Ghiorghiu, profeţie cutremurătoare: "Să ne confruntăm cu o foamete la nivel mondial"

Horoscop zilnic marți, 20 octombrie 2020! Află ce zodie ar trebui să încheie o relaţie care nu-i mai aduce fericire!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adevărul despre relaţia dintre Codin Maticiuc şi Gina Pistol! Cei doi s-au iubit acum mai bine de 15 ani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri