Designul interior in 2021 – forme rotunde si culori contrastanteIn articol:

Designul interior în 2021 – forme rotunde și culori contrastante! Pe măsură ce închidem un deceniu marcat de tendințele de design interior, ne-am concentrat asupra a ceea ce 2021 are în magazin.

Curbele au un moment- fie că vorbim despre modele realizate cu forme libere- și materialele naturale (cum ar fi lemnul, materialele textile) apar în toată casa în moduri moderne. Citiți mai departe pentru a vedea predicțiile noastre pentru anul următor și spuneți-ne ceea ce vă place.

Citeste si: Cum alegi un mobilier de calitate? Totul despre palul melaminat!

Designul interior in 2021 – forme rotunde si culori contrastante
Designul interior in 2021 – forme rotunde si culori contrastante

1. Blocarea culorilor

Asocierea câtorva nuanțe solide pentru a crea un singur aspect îndrăzneț poate a început pe pistele de modă, dar este, de asemenea, o tactică de decor excelentă. Un amestec grafic de vopsea strălucitoare, tapițerie și pardoseală injectează o cameră cu personalitate și dimensiune jucăușă. Alegeți câteva piese îndrăznețe și așezați-le pe un perete contrastant sau găsiți un covor geometric multicolor pentru a face trucul singur. Nu este momentul să rămâi cu nuanțe subtile complementare. Pentru cele mai bune rezultate, combinați culori neașteptate, precum roșu sau ametist și coral.

Designul interior in 2021 – forme rotunde si culori contrastante
Designul interior in 2021 – forme rotunde si culori contrastante

2. Scaune încorporate

Fie că este un fotoliu cu fereastră, cu o vedere minunată sau o nișă de lectură confortabilă, scaunele încorporate adaugă caracter unei camere și poate fi o tehnică excelentă de economisire a spațiului. Detalii arhitecturale distractive de genul acesta vor avea un moment important în 2021.

3. Arcade

Un alt detaliu arhitectural în plină dezvoltare este arcul- în special ușile și ferestrele curbate care canalizează casele din peșterile Greciei. Tratamentul este neted și curat, fără detalii ornate. Nu sunteți gata să vă angajați la schimbări structurale acasă? Încercați tendința cu o oglindă de perete arcuită.

Designul interior in 2021 – forme rotunde si culori contrastante
Designul interior in 2021 – forme rotunde si culori contrastante

4. Mobilier solid

Formele curbate iau forma și ca mobilier.

Piese tapițate, cum ar fi canapele, divane și scaune ocazionale, sunt reinventate în modele ondulate și, uneori, asimetrice, care se simt inspirate de decorul din anii '70. În 2021, rotunjit este noul unghi drept.

5. Forme organice

În timp ce modelele în formă liberă au câștigat din ce în ce mai mult, anticipăm că acesta este anul în care motivul atinge febra. Formele organice apar pe orice, de la covoare de baie până la lumânări.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să îngrijești un perete vertical din ferigi și mușchi? Cele mai bune sfaturi!

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Horoscop zilnic sâmbăta, 19 iunie 2021. Află ce zodie semnează un contract important!

Survivor România – 17 iunie 2021. Cine a fost eliminat de la Survivor România. Află 10 curiozităţi pe care nu le știai despre defini

18 iunie 2021 //HOROSCOP ZILNIC// O zodie pleacă în călătorie!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri