Te vei INSPAIMANTA! S-a aflat profetia Parintelui Cleopa despre un mare CUTREMUR: "Bucurestiul va fi un morman de cristal"


Parintele Cleopa, unul dintre cei mai mari duhovnici ai Romaniei, a tratat in lucrarile sale si tema sfarsitului lumii. Aceasta se regaseste in cele doua volume intitulate "Convorbiri duhovnicesti".

Cand va veni sfarsitul lumii

„Spun Sfintii Parinti ca pentru patru pricini trebuie sa fie sfarsitul lumii.

– ca sa se arate dreptatea lui Dumnezeu in toata desavarsirea ei;

– ca sa se arate nedreptatea oamenilor fata de poruncile lui Dumnezeu;

– sa se pedepseasca pacatele si faradelegile lumii de la intemeierea ei pana la sfarsitul veacurilor ca sa se rasplateasca faptele bune ale dreptilor pe masura credintei si a rabdarii lor”
, explica parintele Cleopa intrebarii de ce trebuie sa fie sfarsitul lumii.

Duhovnicul mai spune ca nimeni nu stie cand va fi sfarsitul lumii, aceasta fiind „o mare taina a lui Dumnezeu”. Cu toate acestea, evenimentul va fi precedat de „semne intre oameni, pe pamant si in univers, care vor prevesti apropierea venirii Lui Hristos. Dupa aceste semne vom cunoaste cat de aproape este venirea Domnului la judecata”. „Nu va fi distrusa lumea materiala, pamantul si intreg universul, ci numai se va reinnoi, se va curati, dupa care «va fi cer nou si pamant nou»( Apocalipsa 21, 1). Este pacat sa credem ca Dumnezeu va distruge definitiv zidirea Lui pe care a facut-o cu mainile Sale si a zis «ca este buna foarte». Sfintii Parinti au hotarat si ei ca «cine va zice ca la sfarsitul lumii va fi distrus desavarsit pamantul si universul – care este zidirea lui Dumnezeu – sa fie anatema»”, mai arata Ilie Cleopa in Convorbirea a opta.

In interpretarea pe care o da Apocalipsei, parintele Cleopa spune ca timp de cinci luni lumea va fi cutremurata de Armaghedon, razboiul in care vor fi angrenate toate popoarele de pe Pamant. In acest conflict se va face uz de bombe nucleare („bomba cu neutroni”), dar numai oamenii vor avea de suferit.

"Vor cauta oamenii moartea, si moartea nu va veni. Bombele cu neutroni sunt bombe apocaliptice. Bucurestiul va fi un morman de cristal, de rasina. Unde-a fost pădure ai sa vezi smoala, nimic nu se mai alege din lumea asta”, sustine parintele duhovnic.

Sursa


Citește și:

Gianluca Vacchi și iubita lui au devenit părinți de fetiță

Termostatul pentru centrală: tipuri și avantaje 

Horoscop zilnic miercuri, 28 octombrie 2020. Nativii zodiei Rac se îndepărtează de cei dragi!

Sfatul zilei de astăzi, miercuri, 28 octombrie 2020. Racii vor primi o sumă de bani!

Andreea Cigolea, secretul unui păr superb: „Ca să nu îl usuc foarte tare...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Surpriză în lumea muzicală! Liviu Teodorescu a cerut-o pe iubita lui în căsătorie. Ce modalitate inedită a ales cântărețul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri