„Te tranșez și te bag în sac.” Elena Merișoreanu a fost înșelată cu prietena ei cea mai bună


Elena Merișoreanu este una dintre ceel mai apreciate și iubite artiste de la noi din țară, dar din păcate, acest lucru nu a reușit să o mulțumească și pe plan sentimental. Cântăreață a fost înșelată de soțul ei cu cea mai bună prietena a ei, iar ulterior a trecut la amenințări.


In articol:

Artista a mărturisit că soțul ei a înșelat-o cu cea mai bună prietena a ei și că a amenințat-o pe femeia care i-a fost infidelă. După mult timp, Elena Merișoreanu a reușit să îl ierte pe cel care i-a trădat încrederea și l-a iertat.

Citește și: ”Am avut mult de tras cu ea.” Mărioara Man Gheorghe, dezvăluiri despre experiențele neplăcute trăite lângă soacra ei

Elena Merișoreanu a fost înșelată cu prietena ei cea mai bună

Artista a povestit că prietena ei cea mai bună credea că nu știe că ea a aflat despre faptul că a avut o idilă cu soțul său.

Cu toate acestea, cântăreața și-a dat seama, deoarece a observat cum paharele de cristal erau mutate de la locul lor.

„Dau cu ochii de ea, eu coboram cu liftul și ea să urce în lift. Îi zic, băi nebuno! Ce faci? Te caut de atâta timp și nu dau de tine. Hai la mine că ți-am luat cadouri. Ea credea că nu știu. Știa casa mai bine decât mine.

Eu mi-am dat seama, am văzut că paharele de cristal erau mutate de la locul lor! Aveam ochiul format”, a povestit cântăreața amuzată de situație.

Elena Merișoreanu a fost înșelată cu prietena ei cea mai bună

Elena Merișoreanu a fost înșelată cu prietena ei cea mai bună

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la spital

Elena Merișoreanu, față în față cu amanta

Cântăreața a declarat că a avut o discuție destul de dură cu amanta soțului ei și că aceasta a recunoscut tot ce a făcut. Cu toate astea, ea nu i-a reproșat nimic soțului ei și a decis să nu divorțeze.

„Hai la mine că a venit sora mea de la țară, mi-a adus carne de vițel. Am făcut o ciorbă cu zeamă de varză…Știam că ei îi place ciorba. Eram prietene, ca două surori. Mă duc acasă…ce ciorbă? Ce soră? Pun fața de masă acolo, pregătesc tot. I-am zis să nu vină în bucătărie că sora mea nu e aranjată și nu vrea să o vadă așa. Mă făceam că vorbesc. Pun pahare, tot. Vorbeam și la un moment dat… Îi zic direct: „ascultă, **!”. Nu pot să zic ce am zis. „Eu sunt cu sor-mea aici, dacă nu-mi spui ce s-a întâmplat, că știu tot.” Se albise toată, avea ochii roșii în cap. „Dacă nu te tranșez, te bag în sac, te arunc d**** de aici.” A încremenit, n-a mai putut vorbi. Am zis că poate face un infarct ceva și intru la belele. La un moment dat, foarte calculată, s-a ridicat și mi-a zis: „Da! Așa e! Taie-mă, omoară-mă! Dacă nu aveam eu grijă de el, avea alta și ți-l lua. Eu doar am avut grijă de el și ți-l las. Stai fără grijă!” Atunci ne-am ridicat și ne-am pupat. Nici în ziua de astăzi, eu nu i-am zis soțului meu. Nu l-am întrebat niciodată ce s-a întâmplat și avem aproape 50 de ani împreună”, a spus cântăreața în cadrul unui podcast moderat de Cristina Șiscanu.

Elena Merișoreanu a fost înșelată cu prietena ei cea mai bună

Elena Merișoreanu a fost înșelată cu prietena ei cea mai bună

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Nu pot să merg.” Elena Merișoreanu, externată după intervenția chirurgicală suferită la genunchi


Abonează-te pe

Citește și:

„Am fost la un pas să ne și căsătorim.” Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu, idilă secretă

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

”Am avut mult de tras cu ea.” Mărioara Man Gheorghe, dezvăluiri despre experiențele neplăcute trăite lângă soacra ei

“Nu pot să merg.” Elena Merișoreanu, externată după intervenția chirurgicală suferită la genunchi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„M-a șocat.” Ce gest a făcut Cristina Ciobănașu. Vlad Gherman a rămas surprins
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri