”Am avut mult de tras cu ea.” Mărioara Man Gheorghe, dezvăluiri despre experiențele neplăcute trăite lângă soacra ei


Marioara Man Gheorghe a fost nevoită să traverseze momente grele, deoarece a fost acceptată în familia soțului ei preot după mulți ani, din cauză că nu era machedoancă.


In articol:

Mărioara Man Gheorghe este o cunoscută interpretă de muzică populară, dar și preoteasă. Aceasta a hotărât să facă pasul cel mare în urmă cu 38 de ani, iar în prezent are o căsnicie liniștită alături de preotul Gheorghe Gheorghe din localitatea Clinceni. Cu toate astea, începuturile mariajul dintre cei doi a fost pus la încercare de nenumărate ori, pe motiv că Mărioara nu era machedoancă.

Soacra nu a dorit să o accepte sub nicio formă ca noră din acest motiv, însă dragostea a reușit să câștige, în cele din urmă.

Mărioara Man Gheorghe s-a căsătorit civil pe ascuns cu soțul ei

Mărioara și soțul ei preot au trebuit să se căsătorească civil în secret, iar socrii mari au refuzat să vină la ceremonia religioasă.

De asemenea, o lungă perioadă de la începutul mariajului, Dada, soacra Mărioarei Man Gheorghe a pus-o la încercare de multe ori, până a acceptat-o în familie.

„Pe mine Dada, mama soțului meu machedoancă, cea care a plecat la Cer, nu m-a vrut pentru că eu nu sunt machedoancă. Ea își dorea o noră machedoancă, dar nu a fost să fie. Am avut mult de tras cu ea, Dumnezeu s-o ierte!”,

a declarat solista, pentru Click.

Citește și: Cine este Elena Gheorghe. „ Mă bătea la cap să mă căsătoresc cu un machidon”

Mărioara Man Gheorghe, dezvăluiri despre experiențele neplăcute trăite lângă soacra ei

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Ea nu e moartă, prin tot ce a lăsat ea trăiește.” Elena Merișoreanu a cântat la parastasul Ionelei Prodan

Deși a avut experiențe neplăcute cu soacra ei, Mărioara nu își dorește să repete greșeala acesteia. Așadar, artista se poartă cu nurorile sale într-un mod exemplar. Aceasta a avut în familie o noră care nu era machedoancă, prima soție  a fiului ei, Costin Gheorghe. În prezent, însă, băiatul ei și-a găsit o nouă parteneră, pe Maria, de data aceasta o machedoancă, cu care își dorește să facă marele pas.

„Eu ca soacră sunt foarte bună, sunt pâinea lui Dumnezeu. Mă împac bine cu fetele și cu Maria, care este dulce, este frumoasă și e machedoancă. Prima noră nu a fost, dar eu și pentru cealaltă am considerente în suflet, țin la ea, în suflet e mama nepoatei mele. Vorbeam cu soțul meu că dacă Dada mai trăia, adică soacră-mea, ea era cea mai fericită acum dacă o cunoștea pe Maria. Se vede că ea de acolo din cer tot lucrează, că ea și-a dorit mereu o noră machedoancă și nu a avut parte de ea”, a mai dezvăluit Mărioara Man Gheorghe.

Citește și: ,,Suntem oameni maturi.” Costin Gheorghe și-a refăcut viața. Ce a declarat despre noua iubită

Mărioara Man Gheorghe, dezvăluiri despre experiențele neplăcute trăite lângă soacra ei

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Îl țin la mine în dormitor.” Gheorghe Turda, despre cum se menține în formă la vârsta de 74 de ani. Care este secretul cântărețului?


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Elena Gheorghe. „ Mă bătea la cap să mă căsătoresc cu un machidon”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

“Ea nu e moartă, prin tot ce a lăsat ea trăiește.” Elena Merișoreanu a cântat la parastasul Ionelei Prodan

“ Cel mai frumos lucru…” Costin Gheorghe, declarații emoționante despre iubita lui

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
O veveriţă a fost găsită aproape îngheţată, pe un drum din Mediaş. Ce a făcut un sibian care a găsit-o?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri