“Ea nu e moartă, prin tot ce a lăsat ea trăiește.” Elena Merișoreanu a cântat la parastasul Ionelei Prodan


A avut loc ieri parastasul Ionelei Prodan la Cimitirul Bellu, unde au fost prezenți nume mari ai muzicii populare românești.


In articol:

Ieri, pe data de 6 Octombrie, a avut loc parastasul regretatei Ionelei Prodan, la Cimitirul Bellu. Renumita interpretă de muzică populară ar fi împlinit vârsta de 75 de ani, dacă boala cruntă cu care se lupta în urmă cu patru ani nu ar fi doborât-o. Astfel, fiica ei Anamaria Prodan i-a organizat mamei sale un parastas nemaivăzut, cu sărmăluțe la pirostrii făcute pe loc, la cimitir.

Nu a lipsit nici vechea prietena a artistei, Elena Merișoreanu, care s-a ocupat de partea artistică a comemorării, chemând nume mari la cimitir, pentru a-i aduce un omagiu prin cântec Ionelei.

Citeste si: „Nu e singură!” Elena Merișoreanu vorbește despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Elena Merișoreanu a cântat la parastasul Ionelei Prodan

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Elena Merișoreanu, despre infidelitatea soțului ei: „Dacă vă înșală o dată ...”

Elena Merișoreanu i-a pregătit un moment artistic regretatei interprete

Elena Merișoreanu a pregătit ieri un moment special și emoționant pentru vechea ei prietenă cu care se cunoaște din tinerețe, care s-a stins, din păcate, acum patru ani. I-a cântat o melodie de jale, care a reușit să o facă să lăcrimeze și pe fiica ei, Anamaria.
“Parastasul o să fie strict în memoria Ionelei Prodan! Mâine făcea 75 de ani.

La cimitir se vor aduce pirostrii, vor fi sarmale, mici. I-am pregătit Ionelei un cântec sfâșietor în memoria ei. O să fie ceva frumos, Ana face ceva ce nu a făcut nimeni până acum! Am anunțat mulți artiști, unii sunt plecați însă. O să vină dirijorul alături de care a lucrat ea, dar și artiștii Petrică Pană, Georgel Nuca, Mărioara Man Gheorghe, Ruxandra Pitulice, Ștefania Rareș, Valeria Arnăutu etc. Ilie Roșu va cânta “Fetele lui tata”! Acolo e înmormântat și soțul ei, în aceeași groapă. Ionela a murit prea repede sărăcuța, mai avea multe de spus! Ea nu e moartă, prin tot ce a lăsat ea trăiește!”, a declarat Elena Merișoreanu.

Citeste si: Îmbulzeală de oameni pentru mâncarea de la parastasul Ionelei Prodan. Anamaria Prodan s-a ocupat de fiecare detaliu

Elena Merișoreanu a cântat la parastasul Ionelei Prodan

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Mama mea l-a crescut ca pe copilul ei”. Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi la TV! Noi dezvăluiri despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

Artista Elena Merișoreanu este de-a dreptul sfârșită de soarta pe care a avut-o prietena ei, Ionela Prodan. Ea este de părere că a murit din cauza necazurilor prin care a fost nevoită să treacă, după moarte soțului ei, Traian.
“Nu am lipsit niciodată de la ziua ei, de la evenimentele copiilor. După ce a murit soțul ei, ea a fost și tată, și mamă. Presa a lovit în ea, a avut necazuri mari după moartea soțului, lucrurile care s-au vorbit atunci i-au afectat sănătatea! Eu am cunoscut-o pe Ionela de la 17 ani, nu eram niciuna măritată pe atunci!
Să le dea Dumnezeu putere lui Ana și fetei ei din America, că și sora ei știu că suferă acum pentru Ana. Eu nu am stat în casă cu ea și cu Reghe. Regret tot ce se întâmplă acum cu ei, pentru că au construit un imperiu. Sper să le dea Dumnezeu înțelegere!” a mărturisit Elena Merișoreanu.


Abonează-te pe

Citește și:

Îmbulzeală de oameni pentru mâncarea de la parastasul Ionelei Prodan. Anamaria Prodan s-a ocupat de fiecare detaliu

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,A închis ochii cu un singur of.” Anamaria Prodan, declarații emoționante despre ultimele momente ale mamei ei

Anamaria Prodan, declaraţie uluitoare pentru Reghe la procesul de divorţ: "Mă iubești de leşini"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri