Te înscrii în şablonul femeii perfecte? Ce spun barbatii


Când vine vorba de aspectul fizic al doamnelor şi domnişoarelor, află că bărbaţii sunt atraşi, marea majoritate, de aceleaşi proporţii ale corpului şi ale feţei. Ele constituie şablonul perfecţiunii, dacă vrei.

Am pus cap la cap statistici despre ce siluetă şi trăsături faciale stârnesc atracţia bărbaţilor de pretutindeni, în încercarea de a desena femeia perfectă. Iată care sunt măsurătorile cu ajutorul cărora afli cât de bine te înscrii în idealul de frumuseţe feminin, în viziunea bărbaţilor.

Trebuie să ştii că bărbaţii care vor o aventură pun mai mult preţ pe proporţiile corpului, decât pe cele ale feţei. Situaţia se inversează dacă domnii caută o relaţie serioasă.

Iată cum arată corpul perfect, în viziunea lor!

Potrivit unui studiu britanic, înălţimea ideală a unei femei se situează între 1.62 şi 1.64 cm. Aşa că demontăm mitul potrivit căruia doar femeile cu picioare lungi stârnesc atracţie. Se pare că femeile mignone, dar cu forme voluptoase încing mai tare privirile bărbaţilor, decât cele înalte şi slabe.

Care sunt formele ideale la o înălţime medie, te întrebi? Cercetătorii au descoperit că raportul talie-şolduri este concludent şi contează mai mult decât mărimea bustului.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Tragedie în România! A murit în urmă cu puțin timp

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri