Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”

Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”
Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”

Tavi Colen a vorbit despre cum i-a fost după ce a plecat din trupa Talisman.

Tavi Colen, îndrăgitul artist, cunoscut mai ales pentru aparițiile sale în trupa Talisman, a vorbit și despre perioadele mai puțin fericite din viața lui, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, atunci când situația financiară pentru el și actuala parteneră, Emma, nu a fost deloc una fericită. Acesta a mărturisit fără ezitare despre serile în care stăteau în fața magazinului și numărau banii pentru a-și cumpăra două banane, dar nu aveau suficienți bani decât pentru una singură. 

„Dacă ar fi fost doar atât, cred că ar fi fost mai simplu. Am rămas fără foarte multe lucruri. (nr. După plecarea din Talisman). Oriunde sunam, la oameni la care lucrasem, nu puteau să spun la toți că vine Tavi Colen, oamenii întrebau de Talisman. Când ești sus, toată lumea și toți prietenii, între ghilimele, se adună în jurul tău. Când cazi la pământ, aproape nimeni nu te mai cunoaște.

Toți prietenii au probleme și nu au timp de tine. Eu nu am luat-o de la 0, ci de la -5. Stăteam cu Emma în fața unui magazin și număram într-o seară în care ploua, trebuia să mergem pe jos acasă, numărăm banii aceea de 50 de bani și râdeam ca doi tineri haioși și zăpăciți și ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”,
a povestit Tavi Colen.

Tavi Colen, despre cea care l-a făcut să se răzgândească cu privire la căsătorie

Citește și: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”

Emma, actuala sa parteneră, a fost cea care l-a sprijinit și i-a stat alături în toate situațiile pe care le-au avut împreună și au luptat pentru a fi un cuplu și a avea o viață normală.

A cerut-o de soție, deși el și-a promis că nu se va mai căsători niciodată. 

Citește și: Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel- kanald.ro

Citește și: Mamă revoltată pe educatoarele care i-ar fi discriminat copilul. Cadrele didactice ripostează- stirilekanald.ro

„Fata asta a stat lângă mine atunci când numărăm banii pentru o banană sau două și pentru că multe lucruri.

M-a ajutat să facem un cuplu, familie, să avem o viață normală. A stat  lângă mine atunci când mi-a fost foarte greu și de aceea am cerut-o de soție, deși  îmi promisesem mie că niciodată n-o să mă căsătoresc cu nimeni. Împreună cu ea mi-a trebui vreo 10 ani să ne revenim, să ajungem la linia de plătire, să fim acolo sus unde noi credem că putem fi.”, a
mai spus Tavi Colen.

Emma
Emma[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Tavi Colen, despre momentele grele din perioada studenției. Artistul încerca cu orice preț să facă rost de bani „Vindeam sendvișuri noaptea. Cred că învățam de foame.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Tudor Chirilă, despre cel mai "crunt" moment din viața lui: "Nu prea m-am integrat acolo"

Roberta și Sebastian discută din nou despre ținutele concurentei! Ce spune Roberta cu privire la gelozia lui Sebastian: „De ce aș căuta atenție la altcineva dacă eu sunt lângă tine?”

Rebecca, mesaj pentru Antoni! „Femeia pe care și-o dorește...”. Concurenta l-a pus subtil la zid

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies