Tavi Colen, despre mica fermă de la capătul orașului. Artistul dedică mult timp grădinăritului și păsărilor din curte. „Dimineața este o bucurie să cobori cu un coș de ouă de la găinile tale.”

Tavi Colen, despre mica fermă de la capătul orașului. Artistul dedică mult timp grădinăritului și păsărilor din curte. „Dimineața este o bucurie să cobori cu un coș de ouă de la găinile tale.”
Tavi Colen, despre mica fermă de la capătul orașului. Artistul dedică mult timp grădinăritului și păsărilor din curte. „Dimineața este o bucurie să cobori cu un coș de ouă de la găinile tale.”

Tavi Colen a vorbit despre toate animalele pe care le-a avut până acum și cum petrece destul de mult timp cu grădinăritul.

Cu siguranță nu foarte multe persoane știu, însă atunci când nu este în lumina reflectoarelor sau în momentul în care își dorește să plece de lângă tot haosul cotidian, Tavi Colen își găsește liniștea în mica fermă pe care avut-o de la marginea orașului, așa cum o numea el în trecut, acolo unde se dedică păsărilor și tuturor legumelor cultivate în grădină. Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, artistul a vorbit espre cum a îmbinat iubirea pentru animale cu sacrificiul pentru ele, deoarece el a fost și veterinar, iar în prezent nu mai consumă păsările

din curte, ci doar se bucură de ouăle lor și de toate legumele și fructele pe care le plantează cu mare drag.  „De când e lumea și pământul, oamenii cresc animale pentru consum. Eu o iau și la modul profesional, pentru că am fost veterinar și știu asta. Dacă un porumbel este bolnav, o găină este bolnavă sau dă semne că nu s-ar mai dezvolta cum trebuie, ele trebuie sacrificate pentru consum.
Deși, în ultima vreme, mai am doar câteva găini, câțiva porumbei, pe care nu îi mai consumăm, doar ouăle. Dimineața este o bucurie să cobori cu un coș de ouă de la găinile tale. În schimb, am foarte multe lucruri în grădină. Roșii. Am aliniate mărar, roșii, toate fructele de pe planetă care se pot crește în curte și le îngrijesc cu mare drag.”,
a mărturisit Tavi Colen.

Ce a învățat Tavi Colen de la bunicul său

Citește și: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”

Artistul a spus că l-a învățat și pe fiul său cum se taie trandafirii și cum se curăță pomi și este uimit și mirat cât de multe lucruri poate afla de la un copac.

În perioada în care a copilărit cu străbunicul său la țară, acesta i-a spus câteva cuvinte, pe care el spune că a reușit să le îndeplinească în zilele noastre.   „Am început să îl învăț și pe fiul meu cum să taie trandafirii, cum să taie pomii. Este uimit și mirat câte lucruri poți afla de la un pom, pentru că dacă stai să asculți povestea unui pom, ea este vie.
Trebuie să ai grijă de el. Mi-am prins străbunicul în viață și am stat pe lângă el foarte mult timp. Mi-a explicat așa „Uite cum stă treaba, nepoate. Mi-aș dori din tot sufletul ca atunci când crești, să faci o casă mare, să faci un copil și să plantezi un pom”. Le-am îndeplinit pe toate. Și sunt tare mândru.”,
a mai spus Tavi Colen.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.roCitește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Tavi Colen, despre momentele grele din perioada studenției. Artistul încerca cu orice preț să facă rost de bani „Vindeam sendvișuri noaptea. Cred că învățam de foame.”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Han, în fața unei sițuații tulburătoare

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies