Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”

Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”
Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”

Tavi Colen a vorbit despre fosta soție și mariajul încheiat.

Tavi Colen a trecut, în urmă cu câțiva ani, printr-un mariaj eșuat, chiar dacă Irina, partenera de la acea vreme avea să fie femeia perfectă pentru el. Inviatat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, artistul a vorbit despre cât de mult regret faptul că mariajul dintre ei nu a funcționat, asta pentru că relația dintre cei doi a avut loc în perioada în care el avea foarte multe deplasări, iar ea rămânea la foarte mult timp acasă singură. 

“Nu. Niciodată. Nu este absolut nimic adevărat. (nr. Dacă a fost silit să se căsătorească). Vă spun exact partea mea de adevăr. Noi aveam fixată nunta, aveam inel, verighete deja luate, sfințite, nu exista nicio altă femeie care să fie în contrapartidă cu Irina. Irina era un om extraordinar de bun. Nu pot să vă spun cât de frumoasă era, bună la suflet. Născută în aceeași zi, aceeași lună cu Emma.
Un om extraordinar de bun și chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult pentru că eram în vogă, eram plecat. Plecam o lună jumate în America, fata asta a stat mai mult singură, îi înțeleg supărarea și chiar are dreptate că am divorțat.”,
a povestit Tavi Colen.

Care este relația lui Tavi Colen cu fosta soție în prezent

Citește și: Tavi Colen, despre mica fermă de la capătul orașului. Artistul dedică mult timp grădinăritului și păsărilor din curte. „Dimineața este o bucurie să cobori cu un coș de ouă de la găinile tale.”

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”

Artistul a recunoscut că nu a fost pregătit la acea vreme pentru căsătorie, fapt de care îi pare rău, deoarece și-ar fi dorit și copii cu fosta lui parteneră. Cei doi au rămas prieteni buni, se sună, își trimit mesaje, chiar dacă fiecare se află într-o relație. “ Chiar nu eram pregătit să întemeiez o familie în acel moment. Îi mulțumesc pentru toate clipele și momentele superbe.

Socrii mei. Le mulțumesc că m-au primit și au avut grijă de mine și au format o familie foarte puternică. Nu a fost să fie. Regret acest lucru. Mi-aș fi dorit 2-3 copii cu acea femeie. Am rămas prieteni foarte buni. Ea e în Franța, s-a căsătorit, are un copil mai mic puțin decât al meu, dar ne sunăm, ne trimitem mesaje. Eu cu socrii am păstrat o prietenie foarte frumoasă, îi vizitez.”
, a mai spus Tavi Colen.

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies