Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”

Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”
Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”

Tavi Colen a vorbit despre fosta soție și mariajul încheiat.

Tavi Colen a trecut, în urmă cu câțiva ani, printr-un mariaj eșuat, chiar dacă Irina, partenera de la acea vreme avea să fie femeia perfectă pentru el. Inviatat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, artistul a vorbit despre cât de mult regret faptul că mariajul dintre ei nu a funcționat, asta pentru că relația dintre cei doi a avut loc în perioada în care el avea foarte multe deplasări, iar ea rămânea la foarte mult timp acasă singură. 

“Nu. Niciodată. Nu este absolut nimic adevărat. (nr. Dacă a fost silit să se căsătorească). Vă spun exact partea mea de adevăr. Noi aveam fixată nunta, aveam inel, verighete deja luate, sfințite, nu exista nicio altă femeie care să fie în contrapartidă cu Irina. Irina era un om extraordinar de bun. Nu pot să vă spun cât de frumoasă era, bună la suflet. Născută în aceeași zi, aceeași lună cu Emma.
Un om extraordinar de bun și chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult pentru că eram în vogă, eram plecat. Plecam o lună jumate în America, fata asta a stat mai mult singură, îi înțeleg supărarea și chiar are dreptate că am divorțat.”,
a povestit Tavi Colen.

Care este relația lui Tavi Colen cu fosta soție în prezent

Citește și: Tavi Colen, despre mica fermă de la capătul orașului. Artistul dedică mult timp grădinăritului și păsărilor din curte. „Dimineața este o bucurie să cobori cu un coș de ouă de la găinile tale.”

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”

Artistul a recunoscut că nu a fost pregătit la acea vreme pentru căsătorie, fapt de care îi pare rău, deoarece și-ar fi dorit și copii cu fosta lui parteneră. Cei doi au rămas prieteni buni, se sună, își trimit mesaje, chiar dacă fiecare se află într-o relație. “ Chiar nu eram pregătit să întemeiez o familie în acel moment. Îi mulțumesc pentru toate clipele și momentele superbe.

Socrii mei. Le mulțumesc că m-au primit și au avut grijă de mine și au format o familie foarte puternică. Nu a fost să fie. Regret acest lucru. Mi-aș fi dorit 2-3 copii cu acea femeie. Am rămas prieteni foarte buni. Ea e în Franța, s-a căsătorit, are un copil mai mic puțin decât al meu, dar ne sunăm, ne trimitem mesaje. Eu cu socrii am păstrat o prietenie foarte frumoasă, îi vizitez.”
, a mai spus Tavi Colen.

Citește și: Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel- kanald.ro

Citește și: A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht- stirilekanald.ro

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Cine este rapperul de 23 de ani care a murit într-un grav accident pe A1? Fanii artistului sunt şocaţi de moartea lui

Cât au cheltuit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe cumpărăturile de la supermarketul din Franța? „Prețurile sunt la jumătate aici față de România. Nu mai vorbesc de varietate.”

Rebecca, mesaj pentru Antoni! „Femeia pe care și-o dorește...”. Concurenta l-a pus subtil la zid

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies