Tachinări din dragoste ascunsă... între Andreea și George! "Dacă ar fi ultima femeie, aș prefera...."

Andreea si George se tachineaza la Puterea dragostei

Dragostea are cărări nebănuite. Andreea și George nu vor să recunoască faptul că se plac...

Dacă am privi obiectiv imaginile difuzate în emisiunea Puterea dragostei,  am putea spune un singur lucru: Andreea și George se plac foarte mult. Deși se tachinează zilnic și încearcă de fiecare dată se se ironizeze foarte mult, chimia e vizibilă. 

La suprafață, lucrurile par foarte clare, cei doi lăsând impresia că se urăsc și că nu ar putea vreodată să aibă vreo relație.

 Cristina Mihaela: “Crezi că George te tachinează, de cele mai multe ori, pentru că te place?”

Citeste si: Andreea și George s-au sărutat! “Vreau să te pup și eu....! Este ceva de bun simț!”

 

Plini de ironie, Andreea și George nu vor să își arate sentimentele pe care le au unul față de celălalt

 

Andreea, fără ezitare îi răspunde: “Nici nu vreau sa ma gândesc la asta! Nici nu vreau să mă placă un asemenea om! Nu îmi place caracterul lui!”

 

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

George, enervat, îi dă replica Andreei: “Dacă îți răspund, te bagi iar pe sub canapeaua aia!” Ironic din cale afară îi spune: “Pe tine te plac de mor! Și dacă ar fi ultima femeie, aș prefera să fac altceva decat s-o fac cu ea!”

Andreea: “Nu îmi mai fura vorbele, George! Și eu am spus că dacă ai fi ultimul bărbat, nici nu m-aș uita la tine!”

Andreea si George se tachineaza la Puterea dragostei
Andreea si George se tachineaza la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

George: “Este o persoană foarte antipatică! Nu am mai întâlnit de mult o persoană asa antipatică! Numai când îi văd fața asta, nu vreau s-o jignesc… Dar în momentul când a apărut pe scările alea, am crezut că-mi ia corpul razna!”

Cristina Mihaela, ține să îi reamintească lui George că nu pe Andreea a votat-o spre eliminare și cumva se contrazice în ceea ce susține.

Citeste si: Alexandra este acuzată de strategie, față de Nicos! "Mai bine ții clanța mică! Îți pare rău că nu ți-a ieșit strategia!"

Citește și: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Ironică, Andreea îi spune: “Uită-te la mine ce drăgălașă sunt! Cum adică sunt antipatică! În două secunde mi-am schimbat părerea despre tine, deși eu am venit în casa asta pentru tine! Trebuie să mă bazez pe instinct de acum în colo, pentru că nu m-a înșelat!”

Andreea si George discutie in contradictoriu la Puterea dragostei
Andreea si George discutie in contradictoriu la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

George: “Frustrarea este la ea sau la mine? Nu la tine este frustrarea în momentul în care ai venit și ai afirmat, de față cu 7 băieți, că tu ai venit pentru mine și eu nu am avut nicio reacție la tine?! Andreiuța, tu te uitai la mine, fata mea, de la 11 și de la 17.”

Andreea: “Ești prea plin de tine, George!”Citește și:

Cât timp trebuie să fierbi, de fapt, ouăle. Așa nu se vor sparge niciodată

Alexandru îi este infidel Andradei? Iată conversațiile dintre participantul Puterea Dragostei și noua cucerire! ”Te ador, mă înțelegi?”

ego.ro Sfatul neașteptat primit de Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu: 'M-a iubit'

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies